une marque easyvoyage

Camping de Sion

Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 1/9
Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 2/9
Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 3/9
Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 4/9
Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 5/9
Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 6/9
Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 7/9
Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 8/9
Camping de Sion Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Sion ( 2.3 km ),

    Plage du Boisvinet ( 2.4 km ),

    Plage de la Parée-Préneau ( 3.5 km ),

    La Grande plage ( 4.1 km ),

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Sion op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 164

  • Locations-number-locatif 19


Know-All-About-Camping

Camping Sion ligt midden in het bos met toegang tot het strand, nabij het centrum van Sion en Saint-Gilles Croix de Vie.

Op Camping de Sion hebben jong en oud een groot aantal animaties waarmee ze een aangenaam verblijf kunnen doorbrengen. Vakantiegangers hebben gratis toegang tot het verwarmde zwembad op camping Plage de Riez, die ook een peuterbad heeft. Op de camping kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin met cabanas en glijbanen, touwen en veerspelen, allemaal op zandgrond. De bowlers zullen het plezier hebben om urenlang te kunnen genieten van hun passie op de petanque-grond die hun ter beschikking staat. Vakantiegangers die de diepgaande omgeving willen ontdekken, kunnen profiteren van de fietsverhuurservice en de paden opgaan en zich onderdompelen in de natuurlijke omgeving. Een collectieve barbecue is aanwezig op de camping en maakt het mogelijk om zijn eigen grill te maken en zelfs momenten van gezelligheid te delen met andere kampeerders.

Camping Sion biedt verschillende modellen stacaravans te huur, aangepast aan verschillende behoeften. Het Eco-model heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 tot 6 personen op een oppervlakte variërend van 29 tot 33m² met terras van 12m², woonkamer met slaapbank, keuken uitgerust met borden, koelkast, magnetron, badkamer met douche en toilet gescheiden. Het Loft-model is voor 4 personen op 28 m², het familiemodel voor 4/6 personen heeft een oppervlakte van 29 tot 33 m², het PMR-model heeft 2 slaapkamers en is gemaakt voor mensen met beperkte mobiliteit sinds een oprit is aanwezig en mijn familiemodel is geschikt voor 6 tot 8 personen op 3 slaapkamers. Om een zeker comfort te hebben en toch een geestelijk karakter te behouden, stelt de camping van Sion bungalows voor die verhuurd zijn, een oppervlakte van 25m² op een perceel van 80 tot 100m². Deze bungalows zijn geschikt voor 5 personen met keuken, slaapkamers en tuinmeubelen, allemaal op een houten vloer.

Campings in de buurt

Populairste steden