Camping Serenissima

Serenissima Venetië - Venise visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Serenissima op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Serenissima ligt in de regio Veneto in Italië en is een ideaal startpunt voor het verkennen van Venetië.

Camping in Venetië met zwembad

Wat zou een vakantie in Italië zijn zonder de geneugten van zwemmen? Op camping Serenissima kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een aangenaam buitenzwembad, ideaal om te genieten van de warme zomerdagen. Het verfrissende water begint de dag met tonus en eindigt met ontspannen. Een deel van het zwembad is ondiep en gereserveerd voor kinderen. De aanwezigheid van een badmeester zorgt voor maximale rust voor zwemmers. Aan de rand van het water nodigt een aangenaam gazon uit om te zonnebaden en te genieten.

Kampeervakanties in Venetië

Vanaf Camping Serenissima kunnen vakantiegangers Venetië, Stad van de Dogen met meerdere schatten bereiken. Liefhebbers zullen genieten van een wandeling door de steegjes, terwijl liefhebbers van geschiedenis en erfgoed niet weten waar ze terecht kunnen. Heel Venetië is een openluchtmuseum vol wonderen en geheimen die bezoekers zullen ontdekken. En voor degenen die echt willen scoren, kunnen een ritje op een gondel niet missen!

Familiecamping in Venetië

Wilt u een kampeervakantie in Venetië doorbrengen met kinderen? Camping Serenissima zal hiervoor de ideale plek zijn dankzij de diensten die het hun biedt. Een grote buitenspeeltuin is aanwezig op een grasveld voor het plezier van kinderen. Rodelen, tourniquet en andere leuke uitrusting zorgen ervoor dat de jongste herinneringen kan vullen.

Huur een stacaravan in de buurt van Venetië

Camping Serenissima biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van het absolute comfort van een volledig uitgeruste stacaravan. Deze huuraccommodaties zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden en hebben een eigen badkamer en een keuken. Afhankelijk van het model kunnen meer of minder mensen blijven en zijn er meer of minder kamers aanwezig.

Campings in de buurt

Populairste steden