une marque easyvoyage

Camping Villaggio Turistico Il Lago Dorato

Villaggio Turistico Il Lago Dorato Lombardije - Carlazzo visuel 1/3
Villaggio Turistico Il Lago Dorato Lombardije - Carlazzo visuel 2/3
Villaggio Turistico Il Lago Dorato Lombardije - Carlazzo visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Turistico Il Lago Dorato op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 10/03

  • Sluitingsdatum: 26/10

  • Locations-number-locatif 6


Know-All-About-Camping

Villaggio Turistico Il Lago Dorato ligt in Lombardije in Noord-Italië en nodigt u uit voor een aangenaam verblijf aan een meer, in een groene en ontspannende natuur.

Ontspannende vakantie aan een meer in Italië

Wie heeft er niet gedroomd van een ontspannen vakantie aan een meer? Villaggio Turistico Il Lago Dorato ligt in een rustige en ongerepte natuur en biedt zijn gasten een ontspannen vakantie aan de rand van het Lago di Piano. Bij het ontwaken nodigt het uitzicht op het meer en de natuur uit tot contemplatie en zal het een bron van ongelooflijk welzijn zijn. 'S Avonds zorgt een prachtige zonsondergang op het meer voor een echt gevoel van volheid dat vakantiegangers zich nog lang zal herinneren. Natuurliefhebbers zullen absoluut betoverd worden door de locatie van de Villaggio Turistico Il Lago Dorato, gelegen tussen groene heuvels waar een rijke fauna zijn intrek heeft genomen. Om een uitzonderlijk moment te beleven, gaat er niets boven het nemen van een boot en maak een prachtige rit op het meer.

Huur een stacaravan aan een meer in Italië

Door te verblijven in Villaggio Turistico Il Lago Dorato kunnen vakantiegangers genieten van het absolute comfort van een volledig uitgeruste stacaravan. Laatstgenoemde biedt mooie stacaravans aan met uitzicht op het meer, in een groene omgeving. Perfect voor een romantische vakantie of familie, deze stacaravans hebben alles wat nodig is om gasten zich thuis te laten voelen. Kamers, uitgeruste keuken en badkamer garanderen een optimaal comfort voor een onvergetelijk verblijf.

Camping met restaurant in Lombardije

Bij Villaggio Turistico Il Lago Dorato kunnen vakantiegangers die niet willen koken, aan de tafel van het restaurant en de pizzeria zitten. In een aangename omgeving kan het hele gezin genieten van lekker eten.

Campings in de buurt

Populairste steden