Camping Aliaga

Aliaga

 - 

Aragon
Aliaga Aragon - Aliaga visuel 1/2
Aliaga Aragon - Aliaga visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aliaga op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

De camping Aliaga ligt in het kolenveld van Teruel in de regio Aragon in Spanje. Vakantiegangers die rust en kalmte zoeken zijn welkom op deze natuurcamping

Natuurkamperen in Spanje

Door te verblijven op camping Aliaga kunnen vakantiegangers genieten van de wonderen van de natuur dankzij een bevoorrechte locatie in het Geologische Park Aliaga. Dit park is een natuurgebied met uitzichten van waaruit bezoekers de 200 miljoen jaar geschiedenis van onze planeet kunnen bewonderen door absoluut prachtige geologische formaties die spectaculaire reliëfs geven. In dit park kunnen bezoekers geweldige wandelingen maken en veel leren over de planeet. Het park biedt twee verschillende circuits, een nogal toeristisch en de andere meer wetenschappelijk.

Op de camping Aliaga, om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een bar-cafetaria-tapas. De laatste zal vakantiegangers uitnodigen om zich comfortabel te vestigen, met familie of vrienden en aangename momenten door te brengen zonder zich zorgen te maken over maaltijden. Voor het comfort van iedereen is een wifi-verbinding beschikbaar. Het is mogelijk om kleding te wassen in de wasruimte van de camping.

Bungalow te huur in Aragon

Op de camping Aliaga kunnen vakantiegangers een bungalow huren voor een nog comfortabeler verblijf. Deze houten huurbungalows zijn perfect voor een aangename vakantie met het gezin. De bungalows zijn volledig uitgerust, huurders kunnen het comfort van thuis vinden, allemaal in een uitzonderlijke omgeving op het platteland. Voor meer traditionele kampeerders worden aangename plaatsen aangeboden in een groene en groene omgeving.

Een fietsverhuur wordt aangeboden aan vakantiegangers, zodat ze op de paden kunnen gaan en genieten van de omgeving.

Populairste steden