Een merk easyvoyage

Camping Las Corralizas

Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 1/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 2/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 3/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 4/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 5/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 6/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 7/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 8/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 9/10
Las Corralizas Aragon - Bronchiale buizen visuel 10/10

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Las Corralizas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 09/03

  • Sluitingsdatum: 04/11

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

Camping Las Corralizas ligt in de regio Aragon in Spanje en is de ideale vakantiebestemming om te genieten van een rustige en groene omgeving.

Natuurkamperen in Spanje met speeltuin

Midden in de natuur kunnen kinderen zich vermaken op Camping Las Corralizas. De laatste heeft inderdaad een speeltuin die de jongste een geweldige tijd zal bezorgen. Schommels, glijbanen en andere leuke uitrusting zullen op het rendez-vous zijn en laten kinderen onvergetelijke momenten beleven. Op de speelplaats van Camping Las Corralizas worden nieuwe vriendschappen gesloten en vertrekken de kinderen met herinneringen vol van het hoofd. Terwijl de kinderen zich vermaken op de speelplaats, kunnen ouders aan een van de bartafels zitten en genieten van momenten van gezelligheid in de schaduw van de bomen. Een tafelvoetbal is ook aanwezig en zal perfect zijn voor plezier op elke leeftijd.

Actieve kampeervakanties in Spanje

Camping Las Corralizas ligt in de Sierra de Albarracin in de provincie Teruel en is het ideale startpunt om de regio te ontdekken. Natuurliefhebbers zullen genieten van een bosrijke, wilde en ongerepte omgeving waar het heerlijk wandelen en mountainbiken is. Mooie paden nodigen u uit om te genieten van een rustig bos met heerlijke geuren.

Vanaf camping Las Corralizas hebben vakantiegangers de mogelijkheid om de stad Albarracìn te bereiken, die op slechts 25 minuten afstand ligt. Deze charmante, goed bewaarde stad is een van de mooiste van Spanje.

Bungalowverhuur in Spanje

Er gaat niets boven een comfortabel verblijf in de natuur in Spanje dan een houten bungalow te huren op Camping Las Corralizas. De laatste biedt inderdaad verschillende modellen van bungalows waarmee gezinnen en groepen vrienden een uitzonderlijk verblijf kunnen doorbrengen. Maximaal 8 gasten kunnen verblijven in een van de bungalows op Camping Las Corralizas. Alle comfort, ze hebben een ingerichte keuken, een badkamer en alle benodigde apparatuur.

Campings in de buurt

Populairste steden