Een merk easyvoyage

Camping Aux Sources de Lescheret

Camping Aux Sources de Lescheret Luxemburg - Vaux-sur-Sûre visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang meer Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aux Sources de Lescheret op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 9

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Aux Sources Lescheret is de ideale vakantiebestemming voor kampeerders die een ontspannen vakantie willen doorbrengen midden in de natuur in de prachtige regio Luxemburg in België.

Kamperen op het meer in Luxemburg in België

Vakantiegangers die op Camping Aux Sources de Lescheret verblijven, kunnen genieten van het plezier van zwemmen in een natuurlijke groene omgeving. Camping Aux Sources Lescheret zal inderdaad de ideale vakantieplek zijn voor diegenen die een kampeervakantie in het water in België willen doorbrengen. Deze natuurcamping nodigt u uit om te genieten van de aanwezigheid van een zwemmeer dat een uitzonderlijk natuurlijk zwembad vormt. Dit zwemmeer is absoluut ideaal om te zwemmen, maar ook om te spelen, vissen of kanoën. Zo kunnen vakantiegangers zeer bevoorrechte en verfrissende momenten doorbrengen in de behouden natuurlijke omgeving die uitnodigt tot ontspanning en welzijn. Aan het meer kunnen vakantiegangers een kampvuur maken om aangename momenten van gezelligheid te delen.

Familiecamping in België

Het hele gezin zal volop kunnen genieten van de vakantie op Camping Aux Sources Lescheret, vooral kinderen die veel plezier beleven aan het spelen op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Deze leuke buitenruimte heeft een glijbaan, een tourniquet en een schommel. Een trampoline is ook aanwezig op de camping en zal de jongste verrukken. Gedurende deze tijd kunnen de bowlers elkaar ontmoeten op het terrein van jeu de boules en de vakantiegangers die dit wensen, kunnen profiteren van een pingpongtafel.

De kinderen zullen met plezier op de camping Lescheret Aux Sources een mini-boerderij vinden waar dwerggeiten en gouden kippen leven. Kinderen zullen de geiten uitlaten, borstelen en voeren voor momenten van geluk en vreugde.

Campings in de buurt

Populairste steden