Onze inzet in Toocamp

Onze missie: u helpen uw kampeervakantie beter te kiezen

Portal van de Webedia groep, Toocamp is een inhoud en diensten site voor internetgebruikers, gewijd aan kampeervakanties.
Haar missie: alles in het werk stellen om het zoeken naar en de keuze van een camping voor vakantiegangers te vergemakkelijken.
Hoe? Dankzij de inhoud van onze teams, een selectie van aanbiedingen van campings en touroperators, een zoekmachine om de meeste aanbiedingen op de markt te vergelijken, foto's, video's, artikelen, meningen van internetgebruikers, en tot slot dankzij onze selectie van campings.

Wij 8 garanties

1. Toocamp is "objectief" (of bijna)

Om alle subjectieve criteria met betrekking tot de keuze en de presentatie van uw vakantie te elimineren, worden de resultaten van uw onderzoek naar Toocamp voor kampeervakanties geclassificeerd volgens een populariteitscriterium volgens de volgende definitie: click rate door de gebruikers van elk aanbod, dan hebben de gebruikers de mogelijkheid om hun eigen oordeel te geven over het verblijf dat ze hebben gemaakt op de camping door hun mening te geven.

Wat de ter vergelijking voorgestelde verblijven betreft.
Alle verblijven die verband houden met de tarieven en die ter vergelijking worden aangeboden door Toocamp partners als onderdeel van een betaalde dienst, ongeacht de rubriek waarin ze verschijnen... 
De vermelding van het verblijf van een Touroperator of een camping op Toocamp is betalend. Het verblijf dat wordt aangeboden door derden, niet door partners van Toocamp, wordt daarom niet ter vergelijking aangeboden.

Wat betreft de indeling van de ter vergelijking voorgestelde verblijven. 
De ter vergelijking voorgestelde verblijven zijn standaard ingedeeld naar "populariteit" op alle pagina's van de site, behalve op de kampeerkaarten. Het begrip populariteit wordt hieronder gedefinieerd. 
Het is altijd mogelijk om verblijven te classificeren door de prijs te verhogen of te verlagen. Bij de indeling van de verblijven wordt dan alleen rekening gehouden met de prijs als classificatiecriterium.

Met betrekking tot de indeling van de ter vergelijking voorgestelde verblijven op de kampeerkaarten
Op de campingdossiers die betrekking hebben op campings met inbegrip van campings waarvoor Toocamp partners geen aanbiedingen aanbieden, zijn de beschikbare verblijven voorgesteld door Toocamp partners als onderdeel van een betaalde service worden ingedeeld door toenemende prijs. 
Echter, als de eigenaar van de camping Toocamp voorziet van de prijzen van zijn verblijf als onderdeel van een commerciële relatie / betaalde service, zal het verblijf voorgesteld door de eigenaar van de camping worden weergegeven in de voorkant van die van zijn distributeurs (Tour operators ook het aanbieden van verblijven op de camping).
Daarom wordt de lijst van de voorgestelde verblijven ter vergelijking op een kampeerkaart voorgesteld volgens de volgende classificatie:

in de eerste plaats het door de eigenaar van de camping voorgestelde verblijf (ingedeeld naar prijsstijging)

vervolgens het door de distributeurs van deze camping voorgestelde verblijf (ingedeeld naar prijsstijging)

Met betrekking tot het criterium van de populariteit van de verblijven die worden gebruikt om het resultaat van onderzoek te classificeren
De populariteit van een verblijf is de verhouding tussen het aantal keren dat het verblijf wordt weergegeven op een pagina en het aantal keren dat een internetgebruiker erop zal klikken om meer informatie te krijgen (en doorgestuurd te worden naar de website van een camping of een touroperator). De populariteit van de verblijven wordt elke nacht herberekend aan de hand van het aantal weergaven en kliks die verband houden met dit verblijf in de afgelopen 8 dagen. De berekening van de populariteit gebeurt onafhankelijk van de prijs per klik die Toocamp doorverkoopt aan haar klanten (camping of touroperator).
De lijst van de voorgestelde verblijven op de Toocamp website is dus niet exhaustief, aangezien de vergelijking enkel wordt gemaakt tussen de aanbiedingen van de partners van Toocamp in het kader van een betalende relatie.
Indien de partners van Toocamp geen aanbiedingen voor een camping aanbieden waarnaar wordt verwezen in de bestanden van de camping, Toocamp post beschikbare aanbiedingen voorgesteld door onze partners rond deze camping.

 

2. Zonder uitputtend te zijn streeft Toocamp ernaar u een zo compleet mogelijk aanbod aan te bieden

Sinds onze oprichting bijna 8 jaar geleden, hebben we altijd dezelfde redactionele beleid: de inhoud, de diensten, de meest complete producten mogelijk op de 6500 campings vermeld op Toocamp, met meer dan 170 kooplieden bieden verhuur op campings.
We verwijzen alleen naar openlucht verblijf, dus meestal campings waarvan de accommodatie is tenten, stacaravans, chalets en ongewone accommodatie, zoals yurts, hutten, caravans of anderen.

Toocamp heeft de ambitie om naar de meeste campings te verwijzen. Vandaag de dag staan er 6500 campings op de lijst.

 

3. Toocamp creëert haar eigen inhoud

Toocamp is een camping gemaakt voor en door campingprofessionals. U vindt rapporten (blog), in tekst maar vooral in foto's, selecties van campings en vele video's die wij produceren. 
Onze site bestaat uit meer dan 6.500 campings in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië en Portugal, een blog, meer dan 50.000 foto's, meer dan 1.000 video's, meer dan 5.000 internetgebruikers en meer dan 3.500 activiteitenfiches. De foto's die op de Toocamp-website worden gebruikt, worden ofwel rechtstreeks door de campings verstrekt, ofwel uit de productcatalogi van de Touroperators gehaald.

4. Toocamp biedt een echte selectie van promoties

Dankzij onze meerdere partners zoeken we goede plannen op, die we elke avond bijwerken. Echte promoties, promotiecodes maar ook slimme ideeën, dankzij onze vergelijkingsmotoren, zodat internetgebruikers een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen vinden.

5. Toocamp verkoopt op zichzelf niets.

Hoe groter de keuze, hoe kleiner de kans op vergissingen. En om beter te kiezen, is het beter om te overwegen de aanbiedingen van het grootste aantal verkopers. Dit is wat we elke dag proberen te doen via onze vergelijkende motoren.
Aanbiedingen worden dagelijks geactualiseerd. 
We verkopen dus niets, maar we geven u in enkele muisklikken toegang tot de aanbiedingen van onze partnercampings en touroperators, zodat u ze online kunt boeken en kopen op hun sites. Maar het is op de site van onze handelspartner dat u uw reservering. Er is geen reservering mogelijk op Toocamp, dat alleen een informatie- en vergelijkingssite is.

Onze service is 100% gratis voor internetgebruikers. Wij worden betaald door onze handelspartners (door middel van een schriftelijk contract).
Deze vergoeding heeft geen invloed op de classificatie van de commerciële aanbiedingen op onze site, noch op de uiteindelijke prijs van het verblijf waarnaar wordt verwezen op onze site.
We hebben geen kapitaal link met de handelaren die op onze site.

6. Toocamp verzamelt alle praktische informatie voor uw verblijf

Beschrijving van de camping (foto's of video), inventarisatie van de voorzieningen en diensten van de camping, meningen van internetgebruikers, opmerkingen van internetgebruikers via een discussiemuur, de activiteiten die u kunt zien of doen in de buurt van de camping en zelfs het animatieprogramma van de camping als de camping het heeft genomen.
Met een paar klikken wil Toocamp de meeste informatie over een camping bieden. Wij proberen vakantiegangers zoveel mogelijk elementen te bieden die nodig zijn voor een goede voorbereiding van een kampeervakantie.

 

7. Toocamp staat open voor uw meningen en getuigenissen

Niet alleen staan we toe dat internetgebruikers hun mening over het verblijf dat ze hebben gemaakt, maar ze hebben ook een "discussie dempen" op elke camping waarnaar wordt verwezen op Toocamp, waar ze vragen kunnen stellen aan campings voor het boeken. 
We hebben ook een Facebook-pagina gevolgd door meer dan 100.000 mensen die geïnteresseerd zijn in kamperen. Deze grote gemeenschap kan interageren om het zoeken naar en de keuze van een vakantiebestemming te vergemakkelijken.

8. Verwerking van persoonsgegevens van gebruikers

Als gebruiker van onze site garandeert Toocamp de bescherming van uw persoonlijke gegevens via ons beleid inzake het gebruik van cookies.
Toocamp biedt u de mogelijkheid om per e-mail een waarschuwing te ontvangen om op de hoogte te blijven van uw verblijf volgens uw vakantiecriteria. 
U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief voor een wekelijkse selectie van onze wekelijkse good deals, evenals de beste artikelen die we hebben gepubliceerd op onze Blog te ontvangen.
Door u te abonneren op Toocamp nieuwsbrieven of onze waarschuwingen, geeft u ons de toestemming om een bestand aan te maken, op te slaan en bij te werken met persoonlijke informatie die u naar elkaar stuurt en die informatie kan bevatten met betrekking tot uw registratie (voornaam, achternaam, e-mailadres, enz.).
In overeenstemming met Wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, bekend als de "Data Protection Act", hebt U recht op toegang tot en rectificatie van de persoonlijke gegevens die U verstrekt in het kader van Uw lidmaatschap van het Programma. Indien U op enig moment gebruik wenst te maken van uw recht van toegang tot en rectificatie van uw persoonsgegevens over U, gelieve uw verzoek per e-mail te richten aan droits@toocamp.com met vermelding van uw e-mailadres of per post met uw verzoek aan Toocamp - Toocamp, 1 rue Mahatma Gandhi, 13090 Aix-en-Provence.
De verwerking van persoonsgegevens in het kader van de Toocamp-nieuwsbrieven wordt gedeclareerd bij de Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés onder nummer 1330705.
Wij verbinden ons ertoe Uw privacy te beschermen en persoonlijke informatie over U aan derden te verstrekken, uitsluitend binnen het strikte kader van wat in dit Privacybeleid is voorzien. We zullen ervoor zorgen dat de opslag en het gebruik van deze informatie verenigbaar is met de geldende wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in Frankrijk.