Een merk easyvoyage

Camping Colline de Rabais

Colline de Rabais Luxemburg - Virton visuel 1/8
Colline de Rabais Luxemburg - Virton visuel 2/8
Colline de Rabais Luxemburg - Virton visuel 3/8
Colline de Rabais Luxemburg - Virton visuel 4/8
Colline de Rabais Luxemburg - Virton visuel 5/8
Colline de Rabais Luxemburg - Virton visuel 6/8
Colline de Rabais Luxemburg - Virton visuel 7/8
Colline de Rabais Luxemburg - Virton visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Colline de Rabais op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 55

  • Surface-camping : 10 ha


Know-All-About-Camping

Camping Colline de Rabais is een door een familie gerunde 4-sterrencamping in de Belgische regio Luxemburg. Deze luxe camping nodigt u uit voor een aangenaam verblijf in een ontspannen omgeving.

4-sterren camping in België met zwembad

Tijdens hun vakantie op de Campingheuvel van Rabais kunnen jong en oud genieten van een buitenruimte gewijd aan de geneugten van water. Camping Hill Rabais nodigt inderdaad uit om te genieten van de aanwezigheid van een groot buitenzwembad waarvan het gebied zowel zwemmen, plezier en ontspanning biedt. In een groene en ontspannen omgeving kunnen vakantiegangers genieten van dit aangename buitenzwembad. Met het grote zwembad is een peuterbad waarmee de kleintjes ook kunnen genieten van de geneugten van zwemmen. Een klein waterspeeltuin begeleidt het kinderbad tot grote vreugde van kinderen. Gedurende deze tijd zullen liefhebbers van ontspanning niet nalaten te luieren op de ligstoelen die hun met parasols ter beschikking worden gesteld.

Familiecamping 4 sterren in België

Het hele gezin wordt veroverd door vakantie op Camping Colline de Rabais. Dit laatste biedt inderdaad aan iedereen vakantie door te brengen die is aangepast aan zijn verlangens. Kinderen zullen meer dan overwonnen worden door de speciale ruimtes op de Camping Hill of Rabais. Naast het peuterbad zullen de jongsten elkaar graag ontmoeten op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Op een grasveld kunnen kinderen zich als een gek uitleven dankzij de aanwezigheid van een rodelbaan, schommels en trampolines en andere speelse apparatuur.

Glamping verblijf in België

Op zoek naar een glamoureuze kampeervakantie in België? Er gaat niets boven het huren van een van de glamping-tenten die worden aangeboden door Camping Hill de Rabais. Deze unieke accommodaties bieden royale afmetingen, een houten vloer, twee grote comfortabele slaapkamers, een uitgeruste keuken en een badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden