Een merk easyvoyage

Camping Le Cheslé

Vogenée

 - 

Namen
Camping Le Cheslé Namen - Vogenée visuel 1/2
Camping Le Cheslé Namen - Vogenée visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Cheslé op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/02

  • Sluitingsdatum: 15/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Le Cheslé is gelegen in Vogenée in de provincie Namen in België. Camping Le Chesle ligt in het hart van de Belgische Ardennen en biedt een bevoorrechte nabijheid van de steden Dinant, Namen en Rochefort.

Glamping verblijf in de buurt van Namen

Camping Le Cheslé in de provincie Namen nodigt zijn gasten uit om een glamping-verblijf door te brengen dankzij de safaritenten die het te huur aanbiedt. Met deze luxe kampeeraccommodaties kunt u een uitzonderlijk verblijf leiden waarin comfort en kampeerplezier worden gecombineerd. Inderdaad, vakantiegangers kunnen de nacht doorbrengen op het platteland in een gezellig bed en genieten van een goed ontbijt op een aangenaam terras. Als koppel, met familie of vrienden, is een verblijf in een van de safaritenten die door Camping Le Chesle worden aangeboden, het kiezen van luxe en comfort in de provincie Namen.

Actieve vakanties in België

Door op Camping Le Chesle te verblijven, zullen vakantiegangers zeker een zeer actieve vakantie doorbrengen in de regio Namen. Inderdaad, rondom de camping, zijn er tal van activiteiten die u in staat stellen om een vakantie door te brengen die rijk is aan emoties. Liefhebbers van watersport hoeven zich alleen bij de meren Eau d'Heure en Plate Taille te voegen om te zeilen, motorboot varen, kanoën en kajakken of om te zwemmen. duiken. Voor duiken is het ook mogelijk om het in steengroeven te oefenen, niet ver van Camping Le Chesle. Door lid te worden van het Aqua-Center, dat op 10 minuten afstand ligt, is het mogelijk om aangename dagen door te brengen met het gezin, genietend van een binnenzwembad, een buitenzwembad, een Turks bad en een sauna.

Voor een dag vol avonturen gaat er niets boven het verkennen van de grotten van Dinant. La Grotte La Merveilleuse is zonder twijfel een van de mooiste grotten van Europa. De eerste meters fascineren onmiddellijk bezoekers die het geheime universum van stalactieten en stalagmieten kunnen bewonderen.

Campings in de buurt

Populairste steden