Een merk easyvoyage

Camping 7 valleys

7 valleys Nord-Pas De Calais - Flers visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping 7 valleys op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 3

  • Locations-number-locatif 3


Know-All-About-Camping

In Hauts-de-France, in het departement Nord, verwelkomt de camping 7 Valleys u in Flers, niet ver van Arras, op de groene en ontspannende grond die het platteland bloeit en ongetwijfeld liefhebbers van landelijke instelling.


Op deze rustige en familiecamping kunt u op een ongewone manier verblijven in yurts in de nette decoratie of tipitenten, die plaats bieden aan 2 tot 6 personen, allemaal uitgerust met een kitchenette en versierd met een tuinkamer gedeelde badkamer en toilet in het hart van de camping. Merk op dat de camping geen kale plaatsen biedt om uw tenten, campers en caravans te ontvangen.


Om aangename momenten op het terrein door te brengen, biedt de camping een buitenzwembad - toegankelijk in het hoogseizoen, een speeltuin voor slippers en een fietsverhuur om met vrienden te vertrekken of met het gezin om de omgeving te ontdekken.

Op het niveau van de catering kunnen gasten genieten van een uitgebreid ontbijt en een gratis collectieve barbecue. Om meer te tanken tijdens uw verblijf, vindt u supermarkten op 6 km afstand en als u van een maaltijd wilt genieten door gewoon onder de tafel te stappen, is het eerste restaurant in de omgeving slechts 10 km.

Goed om te weten: gratis wifi op de camping!


Van deze camping tot de vriendelijke en gastvrije beheerders, bezoek de charmante stad Arras (43 km) of, een beetje verder, de warme stad Lille, en als u er zin in heeft, breng dan een dag door op een van de stranden van het noorden of de Opaalkust!

Campings in de buurt

Populairste steden