Een merk easyvoyage

Camping Abesses

1 beoordelingen 4/5

Abesses Aquitaine - Saint-Paul-lès-Dax visuel 1/4
Abesses Aquitaine - Saint-Paul-lès-Dax visuel 2/4
Abesses Aquitaine - Saint-Paul-lès-Dax visuel 3/4
Abesses Aquitaine - Saint-Paul-lès-Dax visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    binnenzwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver Blanc ( 25 km ),

    Vijver van Moliets ( 28.5 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Abesses op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Huur afgelopen juni van 3 weken"

le Don. 9 Aug. 2018

De camping Abesses is gelegen ... ST PAUL LES DAX Onze stacaravan was ... echt goed, niets ontbrak, behalve ligbedden ... Het zwembad of het waterpark was ... De ontvangst op de camping was ... erg leuk Het entertainment was ... geen animatie, maar aan de andere kant avondmosselen / friet - Paella - enz ... De kinderclub was ...

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 12/03

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Aantal Staanplaatsen: 142

  • Locations-number-locatif 42

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Les Abesses ligt in Saint-Paul-les-Dax en biedt een natuurvakantie in de Landes.

Camping met zwembad in Saint-Paul-les-Dax

Tijdens hun verblijf op camping Abesses kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen naar believen. Inderdaad, een binnenzwembad staat tot hun beschikking en laat het hele gezin zeer aangename momenten doorbrengen, zelfs bij slecht weer. Dit zwembad is de ideale bondgenoot van vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en nietsdoen. Op ongeveer 4 km van de camping kunnen zwemliefhebbers terecht in een verwarmd zwembad en een spa- en wellnesscentrum.

Verhuur van stacaravans in de Landes

Op camping Abesses kunnen kampeerders genieten van de rust van een natuurlijke camping op groene en schaduwrijke plaatsen die worden afgebakend door heggen. Voor absoluut comfort gaat er niets boven het huren van een van de stacaravans die worden aangeboden door de camping Abesses. Deze zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden, omdat ze een of meer kamers hebben. In deze verhuurstacaravans kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een keuken, een badkamer en een toilet. De stacaravans hebben een overdekt terras, ideaal om zeer aangename momenten door te brengen. De camping Les Abesses biedt ook het huren van een studio voor 2 personen of een studio voor 2 tot 4 personen.

Toerisme Vakanties in Saint-Paul-les-Dax

Door op camping Les Abesses te verblijven, zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om van hun verblijf te genieten. De natuurlijke omgeving nodigt u uit om te wandelen langs de aangelegde oevers van het meer, volg gemarkeerde paden en mountainbikeroutes en andere buitenactiviteiten die ten volle zullen profiteren van het natuurlijke erfgoed. De must-see plaatsen zijn talrijk om te bezoeken, zoals de Romaanse kerk, de aquatische fitnessruimte met thermaal water, de steen van Tinon, de Pont Napoléon, de meelmolen van Poustagnacq of de Tuilerie de la Rochebardière.

Populairste steden