Een merk easyvoyage

Camping Aquarev

2 beoordelingen 2/5

Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 1/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 2/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 3/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 4/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 5/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 6/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 7/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 8/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 9/10
Aquarev Bretagne - Loudéac visuel 10/10

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aquarev op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Heel leuk"

Par les chits le Don. 15 Aug. 2013

Niets te zeggen, warm welkom, stacaravan Zeer schone en ruime camping goed gelegen in het centrum van Bretagne, met een mooie nautische basis aan de voet van de camping, volgens de manager die het in de lente heeft genomen, is het zwembad gepland voor 2014, met snack- en thema-avonden. Tot volgend jaar met plezier.

"Niemand te schijten!"

Par pvzel le Maa. 12 Aug. 2013

De camping Aquarev bevindt zich in Loudéac Onze stacaravan was schoon Het zwembad of het waterpark bestond niet Het welkom op de camping was nul De animaties waren niets, niets te doen op de site Dit is puur valse reclame, in tegenstelling tot wat op de site staat aangegeven, er staat niets op deze camping. Geen service, geen zwembad, geen waterfietsen, geen animatie ... Het totale niets! Voor elke uitleg vertelde de manager ons dat "het niet zijn schuld was, dat als we niet gelukkig waren, we naar de burgemeester moesten gaan die vrijwillig niet-bestaande animaties heeft toegevoegd om toeristen aan te trekken" Dus op goedhartig, als u een camping in Bretagne wilt, IN HET BIJZONDER DAT NIET !!!

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 90

  • Locations-number-locatif 8


Know-All-About-Camping

Gelegen in Loudéac in Côtes d'Armor, biedt camping Aquarev een aangename omgeving aan het meer met vele activiteiten beschikbaar.

Op de camping kunnen kinderen zoveel plezier hebben als ze willen op de houten speeltuin met glijbaan en nieuwe vrienden ontmoeten. Er is een bibliotheek aanwezig voor diegenen die zichzelf een beetje willen isoleren en van een moment van rust willen genieten. Voor sporters is er een fitnessparcours rond het park aanwezig. De recreatieve basis aan het meer nodigt het hele gezin uit om te genieten van verschillende activiteiten waardoor ze een onvergetelijke vakantie zullen doorbrengen. In de buurt hebben vakantiegangers toegang tot het intercommunale van de manege met een circuit van meer dan 45 km om te rijden, in een natuurlijke omgeving aan de rand van het bos. Voor degenen die plezier willen hebben in het water, kunnen ze lid worden van het aquatische gebied Les Aquatides met een rivierstroom, een zwembad, een hoek voor de kleintjes en een rodelbaan reus. Liefhebbers van ontspanning kunnen genieten van het fitnesscentrum met massagedouche of genieten van de sauna en het stoombad. Een jacuzzi en een solarium zijn ook aanwezig voor maximale ontspanning. Het zal ook mogelijk zijn om zwemlessen, aqua-aerobics, aquatraining, aquabouwen en prenataal zwemmen te nemen.

De camping Aquarev heeft comfortabele plaatsen met elektriciteit. Deze plaatsen zijn 80 tot 120 m² en bieden een panoramisch uitzicht op het meer en het recreatiecentrum. Verschillende soorten verhuur zijn ook beschikbaar, ook met een panoramisch uitzicht op het meer en de recreatiebasis. De stacaravans hebben een keuken met magnetron, kookplaten, koelkast, een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet en een gemeubileerd terras. Afhankelijk van het model is het mogelijk om 4 of 6 personen te huisvesten.

Campings in de buurt

Populairste steden