une marque easyvoyage

Camping Au Pré de l'Etang

Au Pré de l'Etang Pays de Loire - Sainte-Foy visuel 1/6
Au Pré de l'Etang Pays de Loire - Sainte-Foy visuel 2/6
Au Pré de l'Etang Pays de Loire - Sainte-Foy visuel 3/6
Au Pré de l'Etang Pays de Loire - Sainte-Foy visuel 4/6
Au Pré de l'Etang Pays de Loire - Sainte-Foy visuel 5/6
Au Pré de l'Etang Pays de Loire - Sainte-Foy visuel 6/6

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Au Pré de l'Etang op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 15


Know-All-About-Camping

De camping Au Pré de l'Etang is gelegen in Sainte-Foy in de Vendée, niet ver van de Sables d'Olonne en de stranden.

Ongewoon verblijf in de buurt van Les Sables d'Olonne

Vakantiegangers die een origineel en comfortabel verblijf in de buurt van Les Sables d'Olonne willen doorbrengen, zijn welkom op camping Au Pré de l'Etang. De laatste biedt inderdaad een ongewoon verblijf door in een van de accommodaties Coco Rico. Deze moderne en comfortabele tent staat dicht bij de stacaravan en wordt gekenmerkt door zijn afgeronde vorm. Het originele concept, de gezellige sfeer en de moderne en trendy inrichting zullen de vakantiegangers verrukken die daar een ongewoon verblijf in liefde kunnen doorbrengen. De Coco Rico is inderdaad ideaal om in koppel te verblijven in een hartelijke en romantische omgeving. Maximaal 4 personen kunnen in deze ongewone accommodatie verblijven dankzij de aanwezigheid van een groot ouderbed en twee aparte bedden. In de Coco Rico-tent kunnen gasten genieten van een keuken met kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, servies en pannen. Om te genieten van speciale momenten op het platteland, begeleidt een tuinlounge de Coco Rico-tent.

Voor een comfortabel verblijf thuis in een rustige en ontspannen omgeving, niets beters dan het huren van een van de stacaravans aangeboden door de camping Au weide vijver. Deze volledig uitgeruste accommodaties zijn beschikbaar in verschillende modellen om aan alle behoeften en wensen te voldoen. Voor een comfortabel verblijf met uw partner, familie of vrienden gaat er niets boven het huren van een stacaravan in de buurt van Les Sables d'Olonne.

Kampeervakanties in de Vendée

Door te verblijven op de camping Au Pré de l'Etang kunnen vakantiegangers genieten van het prachtige landschap van de Vendée. Vanaf de camping kan het hele gezin inderdaad toeristische steden ontdekken, zoals het Château d'Olonne, de Sables d'Olonne of Port Bougenay. Wil je zee en zand? Er gaat niets boven toetreden tot de badplaats Château d'Olonne voor uitzonderlijke momenten aan de kust.

Campings in de buurt

Populairste steden