Een merk easyvoyage

Camping Beg Ar Vilin

Beg Ar Vilin Bretagne - Plougrescant visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Porz Scaff ( 1.2 km ),

    Plage Porz Hir ( 1.9 km ),

    Plage Porz-Bugalé ( 2 km ),

    Plage Gouermel ( 3.1 km ),

    Plage de l'île-à-Poule ( 3.7 km ),

    Plage Por Beni ( 4.5 km ),

    Plage Saint-Laurent ( 4.7 km ),

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Eiland Brehat ( 17.1 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Beg Ar Vilin op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: Mi-avril

  • Sluitingsdatum: Mi-septembre

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 95

  • Locations-number-locatif 11


Know-All-About-Camping

Camping Beg Ar Vilin heeft een ongelooflijke geografische ligging omdat u omringd zult worden door water op een schiereiland in het hart van de Ajoncs in het departement Côtes d'Armor in het noorden van Bretagne. Een groene omgeving onderbroken door de getijden met directe toegang tot de zee.

Staanplaatsen wachten op uw tent, caravan of camper op enkele meters van het water. Afhankelijk van de beschikbaarheid kies je tussen schaduw, zon en / of zeezicht, je hebt elektrische aansluitingen met Europese stekkers en je kunt je elektrische of gasbarbecue gebruiken.

De accommodatie biedt 11 huisjes te huur. Ze zijn allemaal geïnstalleerd aan de rand van het water met een panorama op de wilde kust. U verblijft tot 4 personen op 25 m² met 2 slaapkamers, een keuken-woonkamer met een gasfornuis, een magnetron, een koelkast. Het terras van 10 m² is ideaal om buiten te dineren. De toiletten staan open voor iedereen bij de receptie van de camping.

Op het terrein vindt u een wasserette, serviesbakken, warme douches, een bowlingbaan en een speeltuin voor kinderen. Het centrum van het dorp ligt op 5 minuten en heeft alle voorzieningen: bakker, restaurants, postkantoor, etc.

De nabijheid van de kust belooft mooie wandelingen, vispartijen en de verzameling van schelpdieren en schaaldieren. U bereikt verschillende stakingen (stranden) voor ontspanning of zwemmen (de dichtstbijzijnde is 500 m). Verschillende wateractiviteiten zijn in de buurt beschikbaar: kano's, kajaks, zeilen, wandelen. De omgeving heeft een rijk erfgoed om te ontdekken, zoals wasserijen, duiventillen, een kerkhof van boten, het huis van de kust of de kloof van Plougrescant.

Campings in de buurt

Populairste steden