Camping Bellevue

Bellevue Languedoc-Roussillon - Aimargues visuel 1/2
Bellevue Languedoc-Roussillon - Aimargues visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bellevue op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Bellevue ligt in de Camargue, op enkele kilometers van het regionale natuurpark. U bevindt zich in het hart van een dynamische regio waar toerisme een prioriteit is. De locatie is ideaal omdat u zich in het midden van de driehoek bevindt die wordt gevormd door de Middellandse Zee, Arles en Montpellier, aan de rand van de stad Aimargues, waar u alle voorzieningen vindt.

Goed gedefinieerde plaatsen van 90 m² tot 100 m² wachten op tent en caravan. Verschillende bomen werden langs de percelen geplant om de Camargue-zon te ondersteunen. U vindt ook elektrische aansluitingen om u te verbinden.

Wat betreft het verhuren beschikt het etablissement over mobilhomes verdeeld in 6 categorieën. Ze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn uitgerust met minimaal 2 slaapkamers, een parkeerplaats, airconditioning, een tv, verwarming, een keuken. U kunt buiten dineren op het overdekte terras. Een huis is voorzien voor mensen met beperkte mobiliteit.

Een buitenzwembad met kinderbad wacht op u voor uw zonnebaden en verfrissende duik. De kinderen hebben een speeltuin die grenst aan een multisportveld. Uiteraard zijn de vele paden bevorderlijk voor mooie petanquespelen. Een bar en een restaurant zijn geopend op het terrein.

De regio nodigt uit tot reizen. De Gard biedt een opmerkelijk erfgoed als zijn beroemde brug, de arena's van Nîmes en Arles, de wallen van Aigues-Mortes of de middeleeuwse stad Sommières. Mis de natuurlijke locaties zoals zout, bamboe of ornithologische reservaten niet. En natuurlijk zijn de zee en de vele stranden op enkele minuten rijden met de auto.

Campings in de buurt

Populairste steden