Camping Buette

3 beoordelingen 3/5

Buette Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 1/1

Hoogtepunten

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Buette op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.7


  • Waar voor je geld:6.7
  • Accommodatie :6.7
  • Faciliteiten4.7
  • Dienstverlening6.7
  • Animatie:6.7

"Camping 2 sterren"

Par mano1880 le Don. 7 April 2016

Camping 2 sterren, zeer schoon, goed onderhouden, in de buurt van Saint Hilaire de Riez, 3 km van stranden, markten, winkelcentrum, supermarkt in de buurt Stacaravan in zeer goede staat met alles wat u nodig heeft, televisie, barbecue, terras , speelkamer voor tieners, omheinde speeltuin voor kinderen, recente gezondheid, uitstapjes om te gaan op het eiland Noirmoutier, balwedstrijd, toegang tot de camping is dag en nacht met magnetische kaart, de eigenaren zijn erg vriendelijk en luisteren naar klanten, de tarieven zijn concurrerend in vergelijking met grote 4-sterren camping, familiecamping

"zeer rustige camping"

Par Natacha le Din. 22 Maa. 2016

Camping Buette ligt aan de kust op 3 kilometer van de zee, waar we kunnen wandelen of fietsen. Onze stacaravan was .. Zeer schoon, er ontbreekt niets in we hebben goed geslapen, het is een rustige en ontspannende plek waar we vooral naar op zoek waren. De ontvangst op de camping was ... heel goed, de bazen konden ons verwelkomen en ons adviseren om activiteiten te doen met onze kinderen in de omgeving en de goede restaurants in de omgeving Het entertainment was .. Super we deden de wedstrijd Jeu de boules op de camping, dit leerde de buren op de camping kennen. Mijn kinderen speelden in de hoekspellen trampoline, hut, ping-pong enz ... En ze waren erg blij. We kunnen niet wachten om dit jaar terug te komen.

"Een camping niet aanbevolen"

Par Jeams le Zon. 1 Nov. 2015

Camping Buette ligt in de buurt van een weg en een boerderij (zichtbaar op Google Maps), het is voornamelijk bezet door mensen van de derde leeftijd, dus geen activiteit voor jongeren. Zo erg lawaaierig met een boerderij stank. Vliegen maken ook deel uit van het decor. Onze stacaravan was ook in de buurt van de vuilnisbakken. Er is geen zwembad en de zee is relatief lang en niet gemakkelijk te bereiken. De eigenaar van de camping is erg onbeleefd en profiteer. De bescheiden speeltuin voor jonge kinderen wordt regelmatig bezocht door dieren. Geen uitzetpunt. Downtown Saint Hilaire van de lach op 3 km. Deze camping verdient zelfs geen ster.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 70

Campings in de buurt

Populairste steden