Camping Cantalaoude

5 beoordelingen 1/5

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Biscarosse en Parentis ( 1.5 km ),

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cantalaoude op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 4.7


  • Waar voor je geld:5.0
  • Accommodatie :3.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening1.5
  • Animatie:1.5

"ster"

le Zon. 18 Maa. 2018

De camping Cantalaoude bevindt zich ... navarosse Onze stacaravan was ... op de camping Het zwembad of het waterpark was ... bestaat niet De receptie op de camping was ... armoedig De animaties waren ... niet-bestaand De kinderclub was ... niet-bestaand

"Familie camping"

Par Bernard33 le Din. 13 Okt. 2015

Familiecamping, rustig, zeer goed gelegen, veel activiteiten rondom voor alle leeftijden, in het voordeel van het hebben van een beschikbare voogd die grotendeels deelneemt aan het comfort van de bewoners, een aanrader.

"Een residentiële camping om te vermijden"

Par Martinez33 le Din. 9 Okt. 2012

Na 20 jaar van goedaardige en aangename aanwezigheid, heeft de wending die een jaar lang is genomen door het management en de twee door haar benoemde voogden de sfeer veranderd. Ik werd zonder voorzieningen bedankt en opgeroepen om de plaats per brief met AR minder dan drie maanden leeg te maken. Mijn auto zou plotseling te oud worden, terwijl anderen in de buurt dezelfde leeftijd hebben. De sfeer van opzegging die werd toegevoegd aan ongerechtvaardigde beslissingen, verboden "door het feit van de prins", heeft dit kamp, eens aangenaam, grotendeels pijnlijk gemaakt om dagelijks te leven. Velen van ons denken van wel, maar sommigen vrezen de gevolgen (doorverwijzing, niet-verlenging van de jaarlijkse huur). De anderen bereiden zich voor om te vertrekken.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 96

Campings in de buurt

Populairste steden