une marque easyvoyage

Camping Caravaning des Bondons

1 beoordelingen 1/5

Caravaning des Bondons Ile de France - La Ferté-sous-Jouarre visuel 1/2
Caravaning des Bondons Ile de France - La Ferté-sous-Jouarre visuel 2/2

Hoogtepunten

Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Caravaning des Bondons op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Bilici"

le Woe. 5 Juni 2019

De camping Caravaning Bondons bevindt zich in ... Onze stacaravan was ... Het zwembad of het waterpark was ... De ontvangst op de camping was ... Het entertainment was ... De kinderclub was. ..

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 247

  • Surface-camping : 28 ha


Know-All-About-Camping

Camping Caravaning Castle Bondons 4 * is een luxe camping voor caravans en stacaravans gelegen in La Ferte sous Jouarre, Seine en Marne, aan de rand van Brie en Champagne en de samenvloeiing van de Marne en de Petit Morin. Camping woonwijk of doorgang, Camping Caravan Castle Bondons biedt 247 plaatsen van 250 m², halfschaduw en uitgerust met water en elektriciteit, om het hele jaar door uw stacaravan te installeren of om uw caravan te parkeren de tijd van de vakantie.

Deze natuurcamping in de buurt van het kasteel van Bondons is gemakkelijk bereikbaar vanaf Parijs via de snelweg en in de buurt van de stad Reims en de wijngaarden van Champagne. Het biedt een idyllische omgeving om te ontspannen tijdens een romantisch weekend of familie vakantie. Op het terrein vindt u een speeltuin voor kinderen, tafeltennistafels, een volleybalveld, een visvijver en trailheads voor kleine en grote wandelingen.

Op de 4-sterrencamping kunt u genieten van de diensten van een gastronomisch restaurant met terras.

Een 4-sterrencamping op het platteland op 20 minuten van Disneyland Park


In de buurt van uw camping Caravanning Château des Bondons 4 * vindt u alle apparatuur, vrije tijd en diensten die nuttig zijn voor uw vakantie: verwarmd binnenzwembad en ontdekking, quads, kanovaren en kajakken op de Marne, tennisbaan, maar ook tuin van het eiland met skatepark, kerk van XII ème eeuw en toeristische weg van de wijnen van Champagne.

Campings in de buurt

Populairste steden