une marque easyvoyage

Camping Chateau De Fereyrolles

Chateau De Fereyrolles Languedoc-Roussillon - Saint-Privat-de-Champclos visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Veluwe ( 13.7 km ),

    Cascades van Sautadet ( 14.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Chateau De Fereyrolles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 99

  • Locations-number-locatif 29

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

In de regio Occitanie, in het departement Gard, nodigt de 1-sterren naturistencamping van Château de Fereyrolles u uit voor Saint-Privas-de-Champclos voor een verblijf onder het teken van de natuur op zijn bewaarde 8 hectare grote camping, gelegen in het hart van het bos van Cevennes en de oevers van de rivier de Cèze.


Op deze camping, gedomineerd door een 12e-eeuws kasteel en met directe toegang tot de rivier, kunt u in stacaravans verblijven voor 2 tot 3 of 4 tot 6 personen - met of zonder toiletten - milieuvriendelijke tenten voor 4 vakantiegangers - zonder toiletten - of cabanons uitgerust voor 2 tot 4 personen, allemaal ingericht met terras met tuinmeubelen. Zijn ook bedoeld voor het ontvangen van uw tenten, caravans en campers, grote schaduwrijke plaatsen.


Op deze familiecamping kunt u genieten van tafeltennistafel, badmintonnet, avondentertainment en buitenactiviteiten in de open lucht: onbeperkt zwemmen in de rivier direct toegankelijk, vissen, kanoën, wandelen op de wandelpaden het domein en de contemplatie van de op de site aanwezige fauna en flora.

Voor uw maaltijden kunt u genieten van een brood en zoete deegwaren en een restaurant dat dagelijks geopend is voor lunch en diner, met een brede selectie snacks en gerechten, zout of zoet.


Ga vanaf deze warme camping wandelen om de natuurlijke schoonheden rond te ontmoeten, maak een wandeling over de geurige markten en kleurrijke naburige steden en mis niet de must-haves van het gebied zoals de Orgnac-grot, het bamboebos. Anduze en de beroemde kloven van de Ardèche vanuit Vallon Pont d'Arc!

Campings in de buurt

Populairste steden