Een merk easyvoyage

Camping Club Côté Ô Carnac

13 beoordelingen 3/5

Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 1/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 2/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 3/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 4/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 5/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 6/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 7/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 8/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 9/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 10/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 11/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 12/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 13/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 14/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 15/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 16/17
Club Côté Ô Carnac Bretagne - Carnac visuel 17/17

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Waterglijbanen,

    jacuzzi,

    Sauna,

    hammam

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Golf van Morbihan ( 23.6 km ),

    Oostzee ( 29.9 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Club Côté Ô Carnac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.5


  • Waar voor je geld:6.4
  • Accommodatie :6.5
  • Faciliteiten7.5
  • Dienstverlening6.0
  • Animatie:6.8

"familie"

Par laurence le Maa. 24 Sep. 2018

De camping Le Rosnual ligt nabij het stadscentrum. Onze stacaravan was schoon en goed uitgerust. Het zwembad of waterpark was geweldig, goed onderhouden, goed gecontroleerd. De ontvangst op de camping was leuk. De animaties waren gevarieerd. De kinderclub was erg vriendelijk.

"Legende tegenslagen"

le Don. 11 Sep. 2014

De camping "Le Rosnual" is er trots op 5 sterren te hebben (of 4 wanneer u op de site aankomt): wat een teleurstelling !!!! Het is gewoon een geldpomp. De voordelen zijn alledaags en betalen: 1 uur tennis 6? wifi: 16 ?, 2? per persoon voor minigolf. En de must: 5? te betalen in geval van verlies van de zwembadarmband, een eenvoudige blauwe klittenband ... De receptie is niet erg warm. Er is geen informatie over activiteiten die rond kunnen worden gedaan, zelfs geen kaart van Carnac. Wanneer je daar naartoe gaat, heb je het gevoel dat je stoort. De kinderclub biedt activiteiten zonder veel interesse (bijvoorbeeld: speel de Wii met 2 controllers voor 10 kinderen bij mooi weer). We hadden een stacaravan geboekt voor 6 personen van 28m². Gelukkig waren we slechts 4 omdat ik me afvraag waar de andere 2 mensen zouden hebben geslapen. Bovendien was hij oud, zonder klep en ver van de aangekondigde 28m². De locatie was klein. Het was noodzakelijk om de auto tegen de heg te parkeren om de stacaravan te kunnen bereiken. "De echte bron van geluk" om de slogan van de eiser op te pikken, pompte waarschijnlijk tot 3x per dag van de septic tank met de bijbehorende geuren. Dit alles uiteraard zonder enige informatie voor de vakantiegangers. De goede punten, omdat er zijn, zijn de aquatische ruimte en een team dat probeert hun best te doen achter een incompetente richting. Op de camping "le Rosnual" zult u zeker "Legendarische vakanties" leven, omdat u uw mythische tegenslagen kunt vertellen om iemand ervan te weerhouden om daar te verblijven!

"Geweldige camping!"

Par poupina12 le Woe. 24 April 2013

We zullen de camping Le Rosnual in Carnac in Bretagne herinneren, vooral het prachtige zwembad, een must voor kinderen die uitzonderlijke momenten hebben doorgebracht. We zullen ook een erepunt maken voor de receptie, de netheid van de mobilhomes en de dynamiek van de activiteiten!

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Welkom bij Camping Le Rosnual 4 * in Carnac in Morbihan. De rust zal aan uw afspraken tegemoetkomen met deze camping tussen strand en bos. Het geniet een resoluut natuurlijke omgeving.

De camping biedt een breed scala aan accommodaties.
Een comfortabele vakantie nodig? Kies voor de verhuur van stacaravans. Ze zijn geschikt voor 3 tot 8 personen en sommige fornuizen zijn uitgerust met tv en een overdekt terras.

Ook beschikbaar, plaatsen voor tent, caravan of camper. Verschillende pakketten en opties zijn beschikbaar.

De camping heeft een waterpark van 300 m2 uitgerust met 2 grote glijbanen en 2 verwarmde zwembaden. Er zijn 3 kinderclubs beschikbaar voor gezinnen en kinderspeelplaatsen.

Ter plaatse kunt u zich laten verwennen. Een schoonheidsspecialiste en een kapper zullen voor je zorgen. Wifi (tegen betaling) is beschikbaar op de camping en huisdieren zijn toegestaan.

Het centrum van Carnac ligt op slechts 1 km van de camping. In de buurt kunt u genieten van eb om te voet te vissen met een stel, familie of vrienden. Vele wandelpaden doorkruisen de regio om u de prachtige baai van Morbihan te laten ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden