Camping Cupulatta

3 beoordelingen 1/5

image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 1/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 2/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 3/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 4/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 5/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 6/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 7/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 8/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 9/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 10/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 11/12
image : Cupulatta - Corsica - Porto-Vecchio visuel 12/12

Hoogtepunten

 • Het waterpark :

  Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cupulatta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.7


 • Waar voor je geld:4.0
 • Accommodatie :2.0
 • Faciliteiten4.0
 • Dienstverlening4.0
 • Animatie:4.0

"Een camping MITEUX beheerd door insociable !!!"

Par Arnaud69 le Zon. 23 Aug. 2015

We keren terug vanaf 2 weken op deze camping die niet wordt onderhouden, beheerd door mensen die erg beleefd zijn, beledigend en doordrenkt met hun persoon. Vuile stacaravan (fotoreportage ter ondersteuning). Bedreiging van de manager voor VIRT ons toen we hen vroegen om naar de staat van binnenkomst te gaan (we wachten nog steeds op hen) die ons verklaarde dat onze claims vals waren. Ik passeer je het leeggemaakte koffiezetapparaat, de komma's op de wc-deur, het bederfelijke eten in de kasten en de potten vol ongewassen pasta, enz ... De infrastructuren en games verouderen, de tieners worden niet op prijs gesteld. Aan de andere kant worden de tuinkabouters grenzend aan de ingang van deze camping verwend door de managers, beledigende managers, vuil in hun outfits, en zelfs hun dochter (een tiener) stapt op de voetstappen van haar ouders en stond zichzelf toe om 2 keer beledigen. Maar pas op, ze zijn niet Corsicaans, ze komen uit de Pas de Calais en weerspiegelen niet het geweldige welkom dat we de Corsicaanse hebben gehad die we zonder uitzondering hebben ontmoet ... Kom en ontdek de Corsicaanse gastvrij maar kom niet speciaal op deze camping, als je me niet gelooft, ga dan naar de beoordelingen van andere vakantiegangers op andere zoekmachines ... Deze camping lijkt niet erg gezond en doet me eerder denken aan een toekomst indienen van faillissement, let op uw boekingen van tevoren !!!!!!!!!

"BESCHAAMD"

Par ptitblanc123 le Don. 24 Juli 2014

SLECHTE !!!!!!!! We brachten 3 dagen door in stacaravan op deze camping (18 tot 20 juni 2014) We kwamen om 15.00 uur onder de storm aan, we moesten 2 uur in de auto wachten omdat het nemen van de stacaravan alleen klaar is vanaf 17u. GEEN UITZONDERING !!!!!!! Thuis armoedig, meer als een doe-het-zelf-workshop (boor, vliegend vel ...) Manager onaangenaam. Niet de manager gezien tijdens ons verblijf! Eenmaal in het bezit van onze stacaravan en na het lossen van ons voertuig, was het de koude douche !!!!!! Binnen en buiten in een treurige staat! (ongezond beddengoed, geen matras, hallo hygiëne van de ene klant naar de andere ..., geroosterde bollen, vies servies en beschimmeld vergiet, overal spinnenwebben, kasten, vuile deur en ramen, muffe geur, meubels We gingen terug naar de receptie om de manager op de hoogte te brengen, die ons vertelde dat de stacaravan daar 2 dagen was gehuurd en dat 2 mensen het vervolgens hadden schoongemaakt. Oh, de mondfout !!!!!!!!! Dus sturen we zijn seizoensmedewerker schoon, tijd van aanwezigheid 5 minuten! Hij veranderde ons 2 bollen en passeerde een pschitt pschitt op 1 venster. verloren om beter te worden, en natuurlijk was ons verblijf al geregeld. Het water van het zwembad was koud, de onverharde weg die leidde naar de camping volledig kapot maar verstopt voor ons vertrek. En uiteindelijk moesten we wachten 1 uur op de manager voor onze inventaris van armaturen de hand Beschaamd! En bovenal krijgen onze 2 borg controles. KORT, PLAATS OM ABSOLUUT TE VOORKOMEN !!!!

"vakantie teleurstelling"

Par moute le Don. 26 Juni 2014

Camping Cupulatta bevindt zich op ... porto vecchio. Onze stacaravan was in een zeer slechte staat van vuil, heb nog nooit gezien dat ik trouwens foto's en bestanden heb genomen .. Het zwembad of het waterpark was., Niet in staat om te zeggen gezien de staat van de mobilhomme, we Durfde niet te gaan .. Het welkom op de camping was walgelijk, geen warm welkom hallo, onze aankomst gepland voor 15u, we werden uitgestoten omdat de manager hem die 17 uur dus 17u beslist .. De animaties waren, geen animaties zelfs voor de viering van de muziek, dus elke dag moesten we vertrekken ...

Beschrijving van de camping

  Geaccepteerde betaalmethoden :

  • Creditcard
  • Transfer

Campings in de buurt

Populairste steden