Een merk easyvoyage

Camping CynoCamp Terre Neuve

1 beoordelingen 5/5

CynoCamp Terre Neuve Languedoc-Roussillon - Verfeuil visuel 1/7
CynoCamp Terre Neuve Languedoc-Roussillon - Verfeuil visuel 2/7
CynoCamp Terre Neuve Languedoc-Roussillon - Verfeuil visuel 3/7
CynoCamp Terre Neuve Languedoc-Roussillon - Verfeuil visuel 4/7
CynoCamp Terre Neuve Languedoc-Roussillon - Verfeuil visuel 5/7
CynoCamp Terre Neuve Languedoc-Roussillon - Verfeuil visuel 6/7
CynoCamp Terre Neuve Languedoc-Roussillon - Verfeuil visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Cascades van Sautadet ( 6.6 km ),

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping CynoCamp Terre Neuve op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 10.0


  • Waar voor je geld:10.0
  • Accommodatie :10.0
  • Faciliteiten10.0
  • Dienstverlening10.0
  • Animatie:4.0

"Het paradijs voor honden en hun eigenaren"

Par flamme69 le Zon. 11 Okt. 2015

Ik ben net een week bij CynoCamp Terre Neuve geweest met mijn Belgische herder en eerlijk gezegd ken ik geen andere magische plek voor honden. Ze zijn de hele dag gratis en de eigenaren van de camping, Patrick en Diana, zijn buitengewone mensen: glimlachend, gul, aangenaam en die maaltijden aanbieden aan hun table d'hôtes, zeer goedkoop maar heerlijk in een familiale sfeer. De camping is klein, dus u moet van tevoren reserveren. Maar eerlijk gezegd keer ik in mei 2016 terug naar Camping CynoCamp omdat het te goed is voor mijn hond. Deze plek is om alle hondenbezitters bekend te maken. Bovendien is het klimaat idyllisch ... Lees meer op http://www.zoover.fr/france/languedoc-roussillon/verfeuil/cynocamp-terre-neuve/camping#g1DlRWWvLoyA1w5k.99

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

CynoCamp Newfoundland is een bestemming voor een vakantie op mensenmaat en vriendelijk en biedt u verschillende soorten huisvesting waar u en uw hond (en) welkom zijn. CynoCamp Newfoundland onderscheidt zich van andere campings door u en uw hond (en), activiteiten en fantastische faciliteiten aan te bieden. Stel u uw vakantie voor in volledige vrijheid met uw hond, maar breng ook rustige momenten door door hem te verlaten, als u dat wenst. Een faciliteit in CynoCamp Newfoundland waarmee u kunt ontsnappen zonder u zorgen te maken over uw hond. Het zal in handen zijn van professionele afgestudeerden die ervoor zorgen en zorgen voor een goede tijd tijdens uw afwezigheid!

Campings in de buurt

Populairste steden