Een merk easyvoyage

Camping de l'Aiguebelle

Camping de l'Aiguebelle Languedoc-Roussillon - Ispagnac visuel 1/3
Camping de l'Aiguebelle Languedoc-Roussillon - Ispagnac visuel 2/3
Camping de l'Aiguebelle Languedoc-Roussillon - Ispagnac visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Gorges du Tarn ( 1.6 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de l'Aiguebelle op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 45

  • Locations-number-locatif 12


Know-All-About-Camping

In de regio Occitanie, in het departement Lozere, in Ispagnac, verwelkomt de tweesterrencamping Aiguebelle u in het hart van een bosrijke omgeving met een landelijke sfeer, begrensd door een beek en gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de belangrijkste locaties van de regio, de Gorges du Tarn en Causse Mejean. Het ligt op 8 km van Florac en op 16 km van Sainte Enimie.


Op deze camping dicht bij de rivier, kunt u verblijven in POD ecologische habitat zonder sanitair, het combineren van de sensaties van authentieke camping en het comfort van accommodatie, inclusief bedden, kleine keuken met een koelkast, alle benodigde gerechten en een barbecue met fornuis buiten, en is geschikt voor 2 tot 3 personen. U kunt ook, met uw campers, caravans en tenten, schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen bezetten, allemaal met elektrische aansluitingen.


Verschillende sport- en recreatiefaciliteiten wachten op u op deze rustige en familiecamping, namelijk een buitenzwembad omgeven door ligstoelen, een speeltuin voor kinderen, een jeu de boules, tafelvoetbal en Bretonse sjoelbak, een tafel ping-pong en een slackline-ruimte, adresactiviteit waaraan de jongste als de volwassenen kunnen beginnen. De camping biedt ook een ontspanningsruimte met bordspellen en het lenen van boeken en een videogameconsole.

Op cateringniveau kunt u genieten van een brood- en banketbakkerij met ontbijtservice, een gemeenschappelijke barbecue, een bar met drankjes en ijs, de hele dag door, zelfgemaakte snacks voor uw maaltijden. lunch en een pizzeria à la carte ondersteund ook verschillende salades, in de avond.


Vanaf deze camping bloeit de goede natuur en rust, dwaal door de omliggende landschappen via de vele gemarkeerde wandelpaden, oefen boomklimmen, Via Ferrata, kanovaren of speleologie in de buurt, en nog een, ontmoet de Wolven van het Park van Gevaudan!

Campings in de buurt

Populairste steden