Camping de l'Etang

image : Camping de l'Etang  - Auvergne - Champs sur Tarentaine visuel 1/4
image : Camping de l'Etang  - Auvergne - Champs sur Tarentaine visuel 2/4
image : Camping de l'Etang  - Auvergne - Champs sur Tarentaine visuel 3/4
image : Camping de l'Etang  - Auvergne - Champs sur Tarentaine visuel 4/4

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de l'Etang op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 25

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping de l'Etang ligt in Cantal in de Auvergne, aan de rand van een charmante vijver omgeven door groen. De accommodatie biedt kampeerplaatsen, een huisje en een bed & breakfast.

Kamperen op de vijver in de Auvergne

Door te verblijven op Camping de l'Etang kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie op het platteland. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Camping de l'Etang aan de rand van een vijver, ideaal voor een kampeervakantie in het water. Vissende liefhebbers zullen in het paradijs zijn dankzij de bevoorrechte locatie van Camping de l'Etang. Niets liever dan een speciaal moment doorbrengen om zijn kleine paradijs aan de rand van het water te vinden, zitten en wachten tot de vis in absolute kalme en ongerepte natuur bijt. Wat een genot om 's ochtends wakker te worden en de aanwezigheid van de vijver te waarderen die grenst aan de camping, allemaal in een groene omgeving waar de natuur intact is.

Dankzij de natuurlijke situatie van Camping de l'Etang kunnen vakantiegangers geen activiteiten missen. Het is mogelijk om de Cantal te bewonderen tijdens wandelen of paardrijden voor een unieke ervaring op het platteland. Liefhebbers van vissen kunnen in de vele torrents in de buurt gaan of vissen in het meer door lid te worden van het visserscentrum van Lastioules. De petanque en nietsdoen zullen natuurlijk bevoorrechte activiteiten zijn om zonder matiging te oefenen tijdens zijn kampeerverblijf in de Auvergne. Door lid te worden van het meer, dat op 5 km van de camping ligt, kunnen liefhebbers van wateractiviteiten zeilen en kanoën.

Tijdens hun vakantie in de Auvergne kunnen vakantiegangers die op Camping de l'Etang verblijven veel sites bezoeken, zoals het Viaduct van Garabit, Romaanse kerken, kaasfabrieken, Puy de Sancy, meren, verschillende musea, veengebieden of zelfs vulkanen en vele andere plaatsen die de rijkdom van de regio maken.

Campings in de buurt

Populairste steden