Een merk easyvoyage

Camping de la Base Nautique

Camping de la Base Nautique Midi-Pyreneën - Saint-Rome-de-Tarn visuel 1/7
Camping de la Base Nautique Midi-Pyreneën - Saint-Rome-de-Tarn visuel 2/7
Camping de la Base Nautique Midi-Pyreneën - Saint-Rome-de-Tarn visuel 3/7
Camping de la Base Nautique Midi-Pyreneën - Saint-Rome-de-Tarn visuel 4/7
Camping de la Base Nautique Midi-Pyreneën - Saint-Rome-de-Tarn visuel 5/7
Camping de la Base Nautique Midi-Pyreneën - Saint-Rome-de-Tarn visuel 6/7
Camping de la Base Nautique Midi-Pyreneën - Saint-Rome-de-Tarn visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Pareloup ( 23.1 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de la Base Nautique op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping de la Base Nautique is een camping op mensenmaat, waar rust en natuur aan de orde van de dag zijn. De camping ligt in de gemeente Saint-Rome-de-Tarn in Aveyron, op ongeveer twee hectare beplant met verschillende soorten bomen en aan een prachtige, brede lus van de rivier de Tarn. Naast het tentengebied vind je er verschillende huuraccommodaties (houten chalets, stacaravans) naar wens, met voldoende ruimte om je op je gemak te voelen en alleen van de omgeving te genieten als je daar zin in hebt. Er zijn verschillende faciliteiten en diensten beschikbaar om je verblijf nog aangenamer te maken: barbecue, brooddepot, postservice, wasmachine...

Wat vrijetijdsbesteding betreft: kom genieten van het prachtige, ontspannende platteland, ver weg van de drukte van het toerisme. De nabijheid van de rivier maakt het een rustige en voldoende wilde plek voor zowel de natuur als dieren om te besluiten zich hier te vestigen (konijnen, eekhoorns, vogels...), maar het zal ook visliefhebbers en amateursporters bevallen die gebruik kunnen maken van het recreatiecentrum dat in het seizoen het volgende biedt: een strand met bewaakt zwemmen, een watersportbasis (verhuur van kano's, kajaks, waterfietsen en stand up paddle) en een klein restaurant met de voeten in het water.

De natuur rondom de camping is gevarieerd en wild, gekenmerkt door adembenemende uitzichten, een combinatie van de rivier en het land.

Kom en ontdek dit kleine paradijs waar niets is opgelegd behalve de zachte manier van leven en gezelligheid!

Populairste steden