Een merk easyvoyage

Camping de la Chesnaie

Camping de la Chesnaie Pays de Loire - Marigné-Laillé visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de la Chesnaie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 10

  • Locations-number-locatif 4


Know-All-About-Camping

Camping de la Chesnaie ligt tussen de vijver en het bos in de Sarthe. De ontspannende en rustige natuurlijke omgeving zal een echte oase zijn voor vakantiegangers.

Natuurkamperen in Pays de la Loire

Vakantiegangers die op zoek zijn naar vrede en rust zijn welkom op Camping de la Chesnaie. De laatste bevindt zich inderdaad in een uitzonderlijke groene omgeving die alleen rust en geluk inspireert. Tijdens hun verblijf op Camping de la Chesnaie zullen vakantiegangers een camping op menselijke schaal ontdekken aan de rand van het bos van Bercé, met het label "Massif Forestier d'Exception". Dit label dat het bos definieert, biedt vakantiegangers de garantie dat ze prachtige momenten in de natuur kunnen doorbrengen. Een uitzonderlijke fauna en flora zijn binnen handbereik en bewonder het geheel tijdens het wandelen en ATV-ritten zullen prachtige herinneringen achterlaten. De nabijheid van de camping met een vijver is ideaal voor sportvissers die hun kleine paradijs kunnen vinden en momenten van rust onvergelijkbaar kunnen doorbrengen.

Cottage verhuur in de natuur in Pays de la Loire

Op de Camping de la Chesnaie zullen degenen die het comfort van thuis willen vinden niet teleurgesteld worden door de aanwezigheid van huisjes. Met deze huuraccommodaties kunt u met maximaal comfort genieten van de natuur van Sarthe. Maximaal 6 volwassenen en 1 kind kunnen in een chalet verblijven. Binnen vinden vakantiegangers 2 comfortabele slaapkamers, een woonkamer met volledig ingerichte kitchenette, een doucheruimte, toiletten en een terras met uitzicht op de tuin en het meer.

Voor grotere groepen heeft Camping de la Chesnaie ook een huisje van 75 m2 voor 12 personen. Vakantiegangers vinden 2 slaapkamers en een slaapzaal met 8 bedden. Een keuken, een douche en 2 toiletten zijn aanwezig.

Campings in de buurt

Populairste steden