Een merk easyvoyage

Camping de la Glane

Camping de la Glane Limouqin - Saint-Junien visuel 1/7
Camping de la Glane Limouqin - Saint-Junien visuel 2/7
Camping de la Glane Limouqin - Saint-Junien visuel 3/7
Camping de la Glane Limouqin - Saint-Junien visuel 4/7
Camping de la Glane Limouqin - Saint-Junien visuel 5/7
Camping de la Glane Limouqin - Saint-Junien visuel 6/7
Camping de la Glane Limouqin - Saint-Junien visuel 7/7

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de la Glane op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 74

  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Glane ligt aan de rand van het bos en kijkt uit over de Glane-vallei, een bevoorrechte omgeving voor een aangenaam verblijf op enkele kilometers van Limoges. De stad waar het pand zich bevindt is Saint-Junien, het grenst aan de mooie Vienne.

Mooie beboste plaatsen en afgebakend door heggen van vegetatie wachten op tent, caravan of camper. De percelen hebben een minimum van 70 m² en worden onderhouden met biologische producten. Bovendien denken we aan de planeet omdat fotovoltaïsche panelen sanitaire blokken leveren.

Het hele jaar door verhuurd, vindt u 6 chalets van 30 m². Ze zijn perfect voor families of groepen vrienden van maximaal 5 personen. 2 slaapkamers, een keuken, een douche en aparte toiletten zijn in gebruik. Een terras wacht op uw maaltijden in de open lucht.

Bij de accommodatie kunt u elke ochtend vers brood en gebak kopen. Er is ook een wasserette en een babybadje. Een tv-kamer, boeken en bordspellen zijn op aanvraag beschikbaar.

5 minuten lopen bereikt u het aqua-recreatief centrum met zijn verschillende zwembaden en glijbanen, er zijn ook tennisbanen en de site van Corot in de buurt. De laatste is een natuurgebied met watervallen waar het aangenaam wandelen is. De camping heeft verschillende sportfaciliteiten en vanaf de camping beginnen wandelpaden. Iets verder weg is een golfbaan, een mini-golfbaan, een bioscoop, boomklimmen, een kano-kajakbasis en de Mont de Blond, beroemd om zijn wandelingen.

Fans van oude stenen bezoeken het historische centrum van Saint-Junien, het geheugencentrum van Oradour-sur-Glane, het meteorietgebied van Chassenon, het archeologische park Cassinomagus of de stad Limoges.

Campings in de buurt

Populairste steden