Een merk easyvoyage

Camping de Rodaven

4 beoordelingen 4/5

Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 1/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 2/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 3/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 4/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 5/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 6/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 7/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 8/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 9/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 10/11
Camping de Rodaven Bretagne - Châteaulin visuel 11/11

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Rodaven op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 9.0


  • Waar voor je geld:9.5
  • Accommodatie :9.5
  • Faciliteiten10.0
  • Dienstverlening9.3
  • Animatie:8.0

"Uitstekende vakantie"

Par clemence le Zon. 16 Sep. 2012

we gingen deze zomer in augustus op de camping Rodaven voor de situatie van de camping. We werden niet teleurgesteld en konden een prachtige regio ontdekken.

"zeer mooie camping"

Par Sophie sav le Don. 30 Aug. 2012

zeer mooie camping in een klein rustig stadje en heel charmant. Alle diensten en winkels in de buurt. Een warm familie welkom en een geweldig concert. nogmaals bedankt voor dit geweldige verblijf.

"top accommodatie"

Par Emilie11 le Woe. 15 Aug. 2012

De receptie is erg hartelijk, het advies van de receptioniste zeer merkbaar. De omgeving is prachtig. Wat betreft de camping is alles zeer goed ingedeeld en schoon. De wifi werkt, de bar / snackservice is erg goed en blijft in betaalbare prijzen. Wat jammer is, is het bereik van uren van de bar / snack, maar het is uitgebreid. Aan de andere kant zou een groter aantal cabadiennes een pluspunt zijn voor kamperen denk ik.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 26/04

  • Sluitingsdatum: 23/09

  • Aantal Staanplaatsen: 94


Know-All-About-Camping

De camping Rodaven ligt aan de rand van de Aulne op een paar minuten lopen van het centrum van Châteaulin. U bevindt zich in het hart van Finistère en u kunt gemakkelijk de karakteristieke plaatsen van de regio bereiken. De oceaan ligt op 19 km afstand en biedt 2 profielen, stranden of kliffen die karakteristiek zijn voor het schiereiland Crozon.

Mooie staanplaatsen van 80 tot 120 m² zijn beschikbaar om uw tent op te zetten of uw caravan en camper op een comfortabel gazon te installeren. U kunt aansluiten op elektriciteit en water leveren met 4 verdeelde punten. Bomen en struiken zijn welkom om je te schaduwen.

Stacaravans met hout bevinden zich in een landelijke sfeer in het park. U kunt maximaal 6 personen ontvangen met alle comfort voor een goed verblijf. Ze zijn allemaal uitgerust met een buitenruimte om buiten te eten. Ongewone accommodaties zijn ook beschikbaar. Je hebt de keuze uit het landschap dat slaapt in een trailer, een cocozoete tent of een cabadienne (exclusiviteit van het etablissement dat je met je hoofd in de sterren laat slapen). Het sanitairgebouw dat in 2019 is gerenoveerd, is voor uw gemak in de buurt.

Niveau-diensten die u verwennen: brood, snackbar (drankjes, ijs, gerechten ter plaatse of afhaalmaaltijden), lening van bordspellen, bibliotheek, telefoon opladen, kluisjes, vriezer voor uw ijs, brochures ...

On-site ping-pong, speeltuin, vissen en bowlen staan op het programma. Een paar minuten lopen heeft u toegang tot het binnenzwembad, paddle en fietsverhuur.

Het schiereiland Crozon, Brest, Locronan, het kanaal van Nantes, Camaret, Douarnenez zijn evenveel plaatsen als stappen om op uw toeristische agenda te zetten.

Campings in de buurt

Populairste steden