Een merk easyvoyage

Camping De Villey Le Sec

Camping De Villey Le Sec Lotharingen - Villey-le-Sec visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De Villey Le Sec op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

Camping de Villey-le-Sec ligt in het bos van Haye aan de rand van de Moezel tussen de steden Nancy en Toul. Een bevoorrechte locatie om het departement Meurthe et Moselle te verkennen, gekenmerkt door groene en heuvelachtige landschappen.

Tent, caravan of camper zijn welkom op ruime plaatsen aan de Moezel. De percelen worden begrensd door vegetatie en zijn allemaal gerangschikt in een ster rond sanitaire blokken, het is een echt comfort.

In verhuur heeft het etablissement verschillende reeksen stacaravans. Je hebt de keuze tussen 2 of 3 kamers om te leven voor 4 of 6 personen. Elk telt in zijn diensten de verwarming, een doucheruimte, de gescheiden toiletten, een uitgeruste keuken en een buitenruimte om buiten te eten.

Op het terrein is een supermarkt geopend en het restaurant Le Panorama opent zijn deuren met een prachtig terras.

Kinderen en atleten worden verwend omdat een grote speeltuin open staat voor kleine en basketbalvelden, volleybal en bowlen voor iedereen beschikbaar zijn. Er zijn ook pingpongtafels. Vissen liefhebbers hebben een ruimte om te genieten van hun passie.

De camping ligt in het hart van het toeristisch circuit Boucles de la Moselle dat u per fiets of te voet kunt verkennen. De stad Toul ligt op 20 km afstand, u vindt er een zwembad, een prachtige gotische kathedraal (veruit indrukwekkend), een museum voor kunst en geschiedenis, de wijngaard aan de zijkanten van Toul of de glasblazerij van Vannes le Chatel. Tot ziens in Nancy ook 20 km om de beroemde plaats Stanislas te ontdekken die aan het park van de kwekerij, een aquarium en zijn art-nouveauarchitectuur is bevestigd.

Campings in de buurt

Populairste steden