Een merk easyvoyage

Camping des Deux Rives

des Deux Rives Bretagne - Lannion visuel 1/1

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping des Deux Rives op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 110

  • Locations-number-locatif 18


Know-All-About-Camping

CAMPING SLUITEN

Camping des Deux Rives ligt aan de Côte de Granit Rose in Lannion en is de ideale plek voor vele buitenactiviteiten. <.O>

Vakantiegangers zullen genieten van vele activiteiten rond de camping en vooral in Lannion. Voor degenen die willen zwemmen, is het mogelijk om deel te nemen aan het zwembad O Trégor, onlangs gerenoveerd. Een sportbad van 250 m2 is aanwezig, evenals een buitenruimte. Het is ook mogelijk om te ontspannen met de hamam op het terrein. Het team van de aquatische ruimte is belast met het voorstellen van verschillende activiteiten, zoals de training en de verbetering van het zwemmen, evenals sessies van aquagym om aan toon te winnen. Kinderen zullen plezier hebben in de watertuin en de essentiële principes van flotatie, ademhaling en voortstuwing ontdekken door middel van leuke spelletjes. Door de ligging aan zee hebben vakantiegangers toegang tot verschillende wateractiviteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en alle doelgroepen. Liefhebbers van astronomie kunnen de wonderen van het universum ontdekken dankzij het planetarium van Bretagne, dat een zeer krachtig projectiesysteem heeft. De hele familie zal een echte onderdompeling in ruimte en tijd kunnen beleven. Vakantiegangers zullen ook in staat zijn om de wonderen van de zee te ontdekken dankzij het zeeaquarium van Tregastel dat zich in de roze granieten grotten bevindt. In dit aquarium leven dieren in een omgeving vergelijkbaar met die van hen. Bezoekers zullen genieten van een kleurrijke en diverse lokale fauna.

Het erfgoed van de Côte de Granit Rose is zeer rijk en nodigt alle vakantiegangers uit om het te ontdekken. Onder dit erfgoed, wat ongetwijfeld het meest zal verrassen, zijn de megalithische sites. Er zijn veel kastelen en landhuizen aanwezig, evenals kerken en kapellen. Andere bezienswaardigheden zijn te ontdekken in deze regio die zo rijk is aan zijn cultureel en historisch erfgoed.

De camping Deux Rives heeft plaatsen van 100 m2 en chalets voor 4 tot 6 volledig uitgerust.

Campings in de buurt

Populairste steden