Camping des Halles

Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 1/9
Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 2/9
Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 3/9
Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 4/9
Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 5/9
Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 6/9
Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 7/9
Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 8/9
Camping des Halles Bourgogne - Decize visuel 9/9

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping des Halles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 22/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 90

  • Locations-number-locatif 11


Know-All-About-Camping

Camping des Halles ligt in Bourgondië langs de Loire en nodigt u uit voor een ontspannen verblijf aan de rand van het water, in een vriendelijke sfeer. Deze camping neemt de CampingCard ACSI .

Camping des Halles grenst aan het gemeentelijk zwembad, waardoor vakantiegangers kunnen genieten van een buitenzwembad, vergezeld van een peuterbad. Ze krijgen ook de gelegenheid om naar het watersportstadion van Decize te gaan, een waterspeeltuin met waterstralen, waterspelen en een bar-restaurant. Het zal mogelijk zijn om fietsen of mountainbikes te huren om de regio te verkennen vanaf de paden. Decize Canoe Club biedt natuurlijk kanovaren om de natuur te ontdekken. Degenen die willen varen op de Vieille Loire of de Aaron kunnen een elektrische boot huren. De kinderen zullen blij zijn om pony- en koetsritten te kunnen maken. Een golfbaan ligt op het eiland Caqueret en een mini-disco-golf in het waterstadion. Vissende liefhebbers kunnen zichzelf aan de oevers van de Loire plaatsen en rustig hun hart ophalen. Er is een speelplaats met netten en klimmuur op het terrein van de camping, evenals een speelkamer. Workshops worden aangeboden voor kinderen.

Degenen die een zeer comfortabel verblijf willen doorbrengen, kunnen een van de stacaravans huren die beschikbaar zijn in verschillende modellen. Alle kamers bestaan uit een woonkamer met een eethoek, een badkamer met douche, toilet, een keuken met magnetron, koelkast en koffiezetapparaat, een houten terras en een woonkamer. van tuin.

Niet ver van de camping kunnen vakantiegangers varen op het Nivernais-kanaal tussen Decize en Auxerre en zo genieten van de omgeving en het klimaat tijdens het bezoeken van dorpen. Liefhebbers van historische bezienswaardigheden zullen de kerk van Saint-Aré met zijn crypte uit de 11e eeuw of de ruïnes van het oude kasteel met zijn gangen en ondergrondse kamers niet missen.

Campings in de buurt

Populairste steden