Een merk easyvoyage

Domaine de Bacchus

Domaine de Bacchus Languedoc-Roussillon - Saint-Christol visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi,

    hammam

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Pic Saint Loup ( 22.3 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine de Bacchus op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

Domaine de Bacchus ligt in de regio Languedoc-Roussillon, dicht bij de stranden van de Hérault. Je kunt hier prachtige villa's huren en het etablissement organiseert entertainment voor het hele gezin.

Vakantie met zwembad in Languedoc Roussillon

Met een verblijf op Domaine de Bacchus kunnen vakantiegangers optimaal genieten van hun verblijf in Languedoc-Roussillon. Tijdens de zomermaanden is er een buitenzwembad beschikbaar. Met zijn grote oppervlakte is het zwembad een uitnodigende plek om af te koelen en te ontspannen. Er is ook een ondiep pierenbadje voor de allerkleinsten, zodat ze in alle veiligheid de geneugten van het water kunnen ontdekken. Langs de rand van het water staan ligstoelen, zodat je heerlijk kunt luieren.

Vakantie in de buurt van de stranden van Hérault

Zin in een ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee? Domaine de Bacchus nodigt je uit om te genieten van een toplocatie dicht bij de stranden van Hérault. In een mum van tijd rijden vakantiegangers naar het Couchant strand bij La Grande Motte, het strand bij Palavas les Flots of het Espiguette strand bij Le Grau-du-Roi. Aangezien deze prachtige stranden op minder dan 30 minuten van Domaine de Bacchus liggen, zullen gasten van Domaine de Bacchus er zeker van genieten.

Actieve vakanties in de Hérault

Vanaf Domaine de Bacchus hebben vakantiegangers toegang tot talloze buitenactiviteiten. De geografische ligging van het landgoed maakt het een ideaal vertrekpunt voor uitstapjes naar zee, de bergen, het platteland, meren en rivieren. Als je naar zee gaat, kun je gaan stand-up paddelen, windsurfen, kitesurfen, catamaranzeilen of scubaduiken. De meren en rivieren zijn perfect voor kanoën, kajakken en waterfietsen, terwijl natuurliefhebbers in het binnenland de kans krijgen om te mountainbiken, wandelen, paardrijden en boomklimmen.

Campings in de buurt

Populairste steden