Een merk easyvoyage

Domaine de Claire Rive

Domaine de Claire Rive Midi-Pyreneën - Prayssac visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine de Claire Rive op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

Domaine de Claire Rive verhuurt prachtige, volledig ingerichte appartementen in een natuurlijke omgeving in het hart van de Lot-vallei. Tussen de rivier en de wijngaarden kunnen vakantiegangers genieten van een vakantie vol activiteiten met het hele gezin, op een steenworp afstand van het authentieke dorp Prayssac.

Vakantie met verwarmd zwembad in de Lot

Tijdens hun zomervakantie in de Lot kunnen gasten van Domaine de Claire Rive genieten van de aanwezigheid van een verwarmd buitenzwembad. Dankzij de ideale temperatuur kunnen zelfs de meest kille gasten heerlijk zwemmen in dit zwembad. Zowel kinderen als volwassenen zullen blij zijn dat ze dit zwembad tot hun beschikking hebben, voor zowel ontspanning als plezier. Na een frisse duik kunnen vakantiegangers heerlijk ontspannen op de ligstoelen aan de rand van het water.

Actieve vakantie in de Lot

Vanaf Domaine de Claire Rive kun je een groot aantal buitenactiviteiten ondernemen. De regio is rijk aan prachtige plekjes die uitnodigen tot sporten in een bevoorrechte omgeving. Terwijl ze de frisse lucht van de natuur inademen, hebben vakantiegangers de mogelijkheid om deel te nemen aan watersportactiviteiten, met name in het watersportcentrum van Caix, op slechts 20 minuten afstand, waar je boten kunt huren, kunt trampolinespringen of je kunt vermaken op de waterspeelplaatsen. Paardrijden, canyoning en klimmen zijn ook geweldige manieren om onvergetelijke dagen door te brengen in contact met de elementen. Voor een unieke ervaring vol sensatie gaat er niets boven boomklimmen, ultralight vliegen of luchtballonvaren. Voor een gezinsuitstapje kunnen vakantiegangers op een uurtje rijden naar het Calviac zoölogisch reservaat en de educatieve boerderij Saint-Martin-Labarthe. Cultuur- en geschiedenisliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele musea, kastelen en andere historische monumenten.

Campings in de buurt

Populairste steden