Domaine De Lanzac

Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 1/9
Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 2/9
Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 3/9
Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 4/9
Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 5/9
Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 6/9
Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 7/9
Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 8/9
Domaine De Lanzac Midi-Pyreneën - Lancering visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine De Lanzac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 24/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 32


Know-All-About-Camping

Het Domaine de Lanzac ligt aan de oevers van de Dordogne in de Lot. De bevoorrechte locatie op het platteland in de buurt van Souillac, tussen Sarlat en Rocamadour, garandeert vakantiegangers een uitzonderlijk verblijf.

Camping met zwembad in de Lot

Op het Domaine de Lanzac zullen vakantiegangers met veel plezier kunnen genieten van de aanwezigheid van een watergebied. De laatste heeft 3 zwembaden geschikt voor zowel jong als oud. Een zwembad voor volwassenen is aanwezig, evenals een kleiner zwembad met glijbaan voor kinderen en een peuterbad voor peuters. Het zal heel aangenaam zijn om te ontspannen aan de rand van deze waterruimte.

Villa te huur nabij Souillac

Door te verblijven in het Domaine de Lanzac kunnen vakantiegangers genieten van het comfort van een huurvilla aan de oevers van de Dordogne. Domaine de Lanzac ligt in de buurt van Souillac en nodigt zijn gasten uit om te verblijven in volledig uitgeruste kwaliteitsaccommodatie. Deze huurvilla's aan de oevers van de Dordogne hebben een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, een toilet en een eigen terras, allemaal met uitzicht op de bergen en de tuin. Om aan de verwachtingen van alle gasten te voldoen, zijn verschillende modellen villa's beschikbaar die plaats bieden aan meer of minder mensen. Villa's voor 4 of 6 volwassenen en luxe villa's voor 8 personen staan garant voor een droomvakantie met familie of vrienden. Deze ruime villa's hebben een eigen ingang en zijn ingericht in een eigentijdse stijl. Het adembenemende uitzicht op de bergen zal vakantiegangers verrukken op zoek naar rust, evenals alle natuurliefhebbers.

Gezinsvakantie aan de oevers van de Dordogne

Binnen het Domaine de Lanzac en omgeving zullen activiteiten niet falen en het hele gezin verrukken. Op het terrein van het landgoed is het mogelijk om biljart te spelen, tafeltennis te spelen en te genieten van een speelkamer. Een buitenspeeltuin staat ter beschikking van kinderen en een animatieteam zorgt voor een vriendelijke sfeer. In de omgeving zijn er tal van buitenactiviteiten dankzij de bevoorrechte locatie van het landgoed aan de Dordogne. Het is inderdaad mogelijk om te gaan vissen of kano- en kajaktochten te maken.

Campings in de buurt

Populairste steden