Een merk easyvoyage

Domaine de Mélusine

Domaine de Mélusine Pays de Loire - Les Épesses visuel 1/3
Domaine de Mélusine Pays de Loire - Les Épesses visuel 2/3
Domaine de Mélusine Pays de Loire - Les Épesses visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Puy du Fou ( 0.1 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine de Mélusine op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 12/11

  • Locations-number-locatif 53


Know-All-About-Camping

Het Domaine de Mélusine ligt dicht bij de Puy du Fou in de prachtige regio Vendée. Deze 4-sterrencamping biedt verhuur van huisjes en huisjes beschikbaar in verschillende modellen voor gezinnen en groepen vrienden. Een chaletmodel is gereserveerd voor mensen met beperkte mobiliteit en zal hen in staat stellen een aangename vakantie door te brengen in de Vendée met optimaal comfort en aangepaste uitrusting.

Kamperen in Puy du Fou

Een paar minuten van het Domaine de Mélusine krijgen vakantiegangers de kans om zich bij de beroemde Puy du Fou aan te sluiten. Sacred World's Best Park, deze ongelooflijke plek om te ontdekken met familie biedt live shows in een bewaard gebleven groen met dieren en gereconstrueerde historische dorpen. Tijdens hun bezoek aan de Puy du Fou zullen jong en oud zich vergapen aan de val van het Romeinse rijk verwoest door de hordes Attila, de veroveringen van Clovis King of the Franks en andere adembenemende uitvoeringen! De hele familie wordt veroverd door dit indrukwekkende themapark in de buurt van het Domaine de Mélusine.

Kampeervakanties in de Vendée

Een verblijf op het Domaine de Mélusine is de ideale gelegenheid voor vakantiegangers om de belangrijkste bezienswaardigheden van de regio te ontdekken. Het zal mogelijk zijn om de Bocage te ontdekken, tussen weilanden en wandelpaden. Voor fietsliefhebbers is het niet minder dan 400 km aan fietspaden die hen te wachten staan en waarmee ze dit prachtige land van heuvels, de Vendée, kunnen ontdekken. Liefhebbers van mooie wandelingen kunnen wandelen langs de Sèvre Nantaise die is bekleed met kastelen, molens en middeleeuwse forten als het kasteel van Gilles de Rais in Tiffauges.

Vanaf het Domaine de Mélusine is het ook mogelijk om de kustlijn van de Vendée te bereiken met zijn 250 km beschermde kustlijn, waarvan 140 km stranden. Gelegen op 1u30 van het Domaine de Mélusine, nodigt de kust van de Vendée u uit om in alle rust te baden in een bewaarde en familiale omgeving waar u ook verschillende watersporten kunt beoefenen.

Campings in de buurt

Populairste steden