Een merk easyvoyage

Domaine Sainte Cécile

2 beoordelingen 2/5

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de la Farinette ( 1.2 km ),

    Plage de la Tamarissière ( 2 km ),

    Plage du Grau d'Agde ( 3.1 km ),

    Plage Saint-Vincent ( 3.7 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver van Thau ( 10.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine Sainte Cécile op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 5.0


  • Waar voor je geld:8.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten6.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:6.0

"DIEF"

Par isa le Zon. 9 Aug. 2015

mijn dochter werd aangevallen door Laurent de manager en zijn kinderen deze vrijdag hebben ze alles gestolen (geld, creditcard, laptop, ID, rijbewijs, koffer met al zijn kleding, enz ...) ) de politie wil niet eens ingrijpen (goede gerechtigheid) het is een schande om dat te doen aan een 17-jarige die de hele maand juli heeft gewerkt om zijn vakantie te betalen.

"Familie camping"

Par natalei le Din. 20 Aug. 2013

De Camping Club Sainte-Cécile ligt aan het strand van Vias met strand niet ver weg. Onze stacaravan was schoon, geïsoleerd en goed uitgerust. Het zwembad of het waterpark was leuk, maar zou wat minder muziek verdiend hebben. De receptie op de camping was echt leuk behalve het probleem van de breker (eindelijk verantwoordelijkheid kamperen maar moeilijk toe te geven) De animaties waren leuk maar dansvloer te klein voor het aantal mensen De gangpaden, schoon, goed onderhouden en breed voor de veiligheid van kinderen zonder te veel voertuigpassage. De supermarkt niet genoeg keuze aan producten Kortom, zeer goede familiecamping maar groot nadeel: WIFI-kosten .... Mouais ..

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/04

  • Sluitingsdatum: 16/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Kampeerders die houden van luxe kamperen aan zee in de Middellandse Zee, hebben wij voor u Camping Club Sainte Cecile 5 * geselecteerd: een luxe camping op 500 meter van het strand van Vias, in de Herault. Deze camping met 5 sterren kwaliteitslabel verwelkomt u van april tot september aan de oevers van de Libron en op een steenworp afstand van het stadscentrum.

Een 4-sterrencamping met aquapark met directe toegang tot het strand in Vias


Dit is een camping Yelloh Village . Een charmante camping aan zee, de 5 * camping Club Sainte Cécile biedt u een prachtig waterpark. Het watercomplex omvat een groot verwarmd lagunebad met een plonsbad, een sprinklerpaddestoel en een waterglijbaan. Een solarium wacht op u aan het einde van het zwembad met ligstoelen en parasols.

Accommodatie, je wordt gehuisvest als koningen in moderne stacaravans die variëren van Confort, Grand Confort tot Privilège. De stacaravans omsluiten twee of drie slaapkamers en hebben allemaal een gemeubileerd terras met tuinmeubelen. De Privilège-modellen met 4 of 6 zitplaatsen zijn ook voorzien van airconditioning.
De camping verwelkomt ook uw tenten, caravans en campers die u installeert op percelen uitgerust met riolering, waterfonteinen en elektrische aansluitingen.

Vraag en uitrusting, uw camping 5 * Club Sainte Cécile in Vias zal u niet teleurstellen. Het biedt een miniclub en een speeltuin voor kinderen, sportactiviteiten gedurende de dag rond de pingpongtafels of het volleybalveld of de tennisbaan ... 's Avonds zult u vóór het gezin genieten muzikaal entertainment of andere discofeesten.
Vissers kunnen vissen zonder vergunning op de Libron of op zee.

En om te herstellen heeft u toegang tot de restaurant - bar van de camping.

Campings in de buurt

Populairste steden