Een merk easyvoyage

Camping du Lac

Camping du Lac Bretagne - Taupont visuel 1/6
Camping du Lac Bretagne - Taupont visuel 2/6
Camping du Lac Bretagne - Taupont visuel 3/6
Camping du Lac Bretagne - Taupont visuel 4/6
Camping du Lac Bretagne - Taupont visuel 5/6
Camping du Lac Bretagne - Taupont visuel 6/6

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Lac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 13/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

Camping du Lac ligt in het hart van Bretagne, tussen de steden Rennes en Lorient. Het vindt plaats aan de rand van het Duke-meer, een paar kilometer van de stad Ploërmel. Het strand grenst aan de camping en biedt daarom een bevoorrechte omgeving voor een vakantie aan de rand van het beroemde bos van Brocéliande.

Het etablissement heeft 115 grasplaatsen met veel bomen om van de schaduw te genieten. Het heeft percelen "groot comfort" met individuele sanitair (douche, wastafel, wastafel en toilet). Plantaardige heggen begrenzen uw leefruimte.

Bij het inhuren heeft u de keuze tussen stacaravans of chalets. U slaapt maximaal 6 personen in een stacaravan en 5 in een chalet. Elk huis heeft een buitenruimte om te genieten van de Bretonse zon, 2 slaapkamers, een badkamer en een keuken.

De camping heeft verschillende diensten zoals wifi, een wasserette, een bar, de brooddepot. Een paar minuten afstand zijn de voorzieningen: artsen, garage, kleine winkels en supermarkten. Kinderen zullen genieten van de speeltuin en met familie kunt u toernooitoernooien organiseren.

Het strand aan het meer grenst aan het etablissement, u kunt er gemakkelijk bij en kunt genieten van de samenwerking met de jachtclub die huurkano's, kajaks, waterfietsen, zeilen, waterfietsen ... enz ... aanbiedt. Een paar kilometers kunt u door het gebied bladeren via wandelpaden, vooral in het bos van Brocéliande. Het culturele erfgoed van de omgeving is consequent: kastelen, steden, astronomische klok, megalieten, musea, insectarium ... U zult geen beroepen missen!

Campings in de buurt

Populairste steden