Een merk easyvoyage

Camping du Lac de Feyt

Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 1/9
Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 2/9
Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 3/9
Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 4/9
Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 5/9
Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 6/9
Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 7/9
Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 8/9
Camping du Lac de Feyt Limouqin - Servières-le-Château visuel 9/9

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Lac de Feyt op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 60

  • Locations-number-locatif 30


Know-All-About-Camping

Gelegen in de Dordogne-vallei, op een door UNESCO beschermde en geklasseerde site, biedt de camping van het Feyt-meer een ideale locatie voor alle natuurliefhebbers op zoek naar natuurlijk, cultureel en gastronomisch erfgoed.

De camping Lac de Feyt, zoals de naam al doet vermoeden, ligt aan de rand van een meer en heeft directe toegang tot het zandstrand. Een zwemgedeelte met opblaasbare spellen is aanwezig en wordt in het hoogseizoen bewaakt. Met een verhuurservice kunnen vakantiegangers kano's, kajaks of peddels huren om nog meer te genieten. Fans van sterke sensaties kunnen een oversteek van 130 m maken in een zip-line boven het meer. Veel wandelingen en circuits begaanbaar zowel te voet, mountainbike en zelfs te paard wachten vakantiegangers. Vliegvisliefhebbers zullen in het paradijs zijn op de Feyt Lake-camping, en ze kunnen zelfs duivenhokken vinden die veren gebruiken om lokaas te vangen voor het vangen van forel en schaduw. Twee grote verlichte jeu de boules banen zijn beschikbaar op de camping.

Tijdens het verblijf kunnen vakantiegangers deelnemen aan georganiseerde sportactiviteiten zoals fitness paddling, boomklimmen, boogschieten, paardrijden, ponyrijden of klimmen. Chastang Dam-rondleidingen worden ook georganiseerd. In de zomer kan het hele gezin genieten van concerten, paardenshows en barbecue-avonden georganiseerd door het team van de camping.

De kampeerders kunnen hun verblijf doorbrengen op een van de locaties die op het veld staan tot aan de rand van het meer. Deze sites bieden een goed oppervlak tussen 70 en 100mé en zijn uitgerust met elektriciteit met toegang tot het toiletgebouw. Het is ook mogelijk om een houten chalet, een stacaravan of een lodge te huren voor een comfortabel verblijf met het gezin.

De camping Lac de Feyt is gelegen zodat vakantiegangers die de regio willen ontdekken, Argentat en zijn kades, de Sothys-tuinen, de Merle-torens uit de 12e en 13e eeuw kunnen bezoeken. Verder kunnen ze zelfs Rocamadour, de Padirac-kloof en Collonges la Rouge bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden