Een merk easyvoyage

Camping du Lac de Parisot

Camping du Lac de Parisot Midi-Pyreneën - Parisot visuel 1/6
Camping du Lac de Parisot Midi-Pyreneën - Parisot visuel 2/6
Camping du Lac de Parisot Midi-Pyreneën - Parisot visuel 3/6
Camping du Lac de Parisot Midi-Pyreneën - Parisot visuel 4/6
Camping du Lac de Parisot Midi-Pyreneën - Parisot visuel 5/6
Camping du Lac de Parisot Midi-Pyreneën - Parisot visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Lac de Parisot op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 36

  • Locations-number-locatif 6


Know-All-About-Camping

De camping van het meer van Parisot vindt plaats aan het gelijknamige meer in de stad Parisot, een klein pittoresk dorpje Tarn-et-Garonne. Dit gebied zal liefhebbers van oude stenen, landelijke omgeving en rust verrukken, omdat hier tradities en natuur oppermachtig zijn.

Het etablissement heeft 30 plaatsen voor uw tent of caravan (geen camper). Douche, toiletten, wastafels met toegang voor gehandicapten zijn aanwezig. Het lenen van babyspullen is mogelijk.

In verhuur heeft u 5 stacaravans van ongeveer 40 m². Ze zijn volledig uitgerust voor maximaal 6 personen. 3 slaapkamers, ingerichte keuken, badkamer en apart toilet staan op de uitrustingslijst. Natuurlijk zijn er een terras en een buitenruimte om te genieten van het mooie weer dat hier niet ontbreekt. Er is ook een huisje voor 4 personen met 2 slaapkamers en net zoveel apparatuur.

Op de camping biedt de receptie koude dranken, ijs en een supermarkt met brooddepot. Ontbijten zijn te bestellen. Een paar minuten lopen naar de Guinguette is geopend met catering en snacking.

Een prachtig zonnig zwembad is perfect voor ontspanning en spelletjes, het ligt op een paar meter van het meer waar ook een speeltuin is. Een strand voor de camping (gratis voor kampeerders) biedt zwemmen onder toezicht, waterspelletjes en kano's, kajaks, peddels, fiets-steppers en elektrische fietsen.

Kruidenier, bakker, slager, restaurant, kapper, apotheek, wellness-centrum liggen op 10 minuten lopen in het hart van het dorp Parisot. De regio biedt festiviteiten, wandelen, paardrijden, vissen en veel plaatsen om te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden