Een merk easyvoyage

Camping du lac Vauban

1 beoordelingen 1/5

Camping du lac Vauban Nord-Pas De Calais - Le Quesnoy visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Regionaal natuurpark van Avesnois ( 7.1 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du lac Vauban op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Richting zonder respect voor de camper"

le Woe. 15 Nov. 2017

Het entertainment was ... nietig en een groot gebrek aan respect voor sommige werknemers die zichzelf directeur van deze camping noemen, niet dat de werknemers van het stadhuis je lijken te vergeten dat dit dankzij de kampeerders die je betaalt

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 339

  • Surface-camping : 15 ha


Know-All-About-Camping

Camping Vauban Lake ligt aan de voet van de wallen van de ommuurde stad Le Quesnoy. Het is gelegen in de Avesnois bekend om zijn groene ruimtes en uitgestrekte water op 12 km van België en op 5 km van het bos van Mormal. Het noorden opent zijn deuren.

Een oppervlakte van 8 hectare wacht op uw tenten of caravans. U wordt geïnstalleerd in een park met groenonderhoud. Elektrische terminals zijn beschikbaar als u dat wenst en sanitaire blokken zijn voldoende voor maximaal comfort. Campers hebben een eigen ruimte met een ledigingsruimte.

Verschillende stacaravans zijn te huur. Ze zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Elk heeft ten minste 2 slaapkamers, aparte toiletten, een keuken en een terras. U moet gewoon uw koffers uitpakken.

Het etablissement is bedoeld om alle generaties te plezieren en biedt entertainment voor de jongste gepensioneerden, er is niemand mis. Een eindeloze lijst met activiteiten wordt aangeboden in het kamp of in de directe omgeving. Bij de uitgang van de camping ligt "La cité enchaînée", een recreatiecentrum met zwemmen, boten, trampolines, opblaasbare spellen, labyrint, zandbakken, enz.

Te voet bereikt u het stadscentrum met zijn wallen, meren en meer dan 200 winkels om lokale producten en ambachtelijke bieren te ontdekken.

Nadat Le Quesnoy is onderzocht, zult u genieten van de omgeving. Richting Bavay om het oude forum te bezoeken. Liefhebbers van het platteland bezoeken de educatieve boerderij en de Tellier-boomgaarden. Cultuur wordt niet verwaarloosd met het museum van textiel en het sociale leven in Fourmies, het Matisse museum of het Musverre. Als u hier verblijft, kiest u ervoor om een prachtig deel van de Hauts de France en Zuid-België te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden