Een merk easyvoyage

Camping du Mûrier

du Mûrier Pays de Loire - Craon visuel 1/4
du Mûrier Pays de Loire - Craon visuel 2/4
du Mûrier Pays de Loire - Craon visuel 3/4
du Mûrier Pays de Loire - Craon visuel 4/4

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Mûrier op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 45

  • Locations-number-locatif 17

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping du Mûrier, gelegen in het hart van het platteland van de Vendée, is de ideale plek om te genieten van rust en stilte.

Camping in de buurt van een zwemparadijs in de Vendée

Met een verblijf op Camping du Mûrier kunnen vakantiegangers het nabijgelegen gemeenschappelijke aquacentrum bereiken. Het hele jaar door kunnen jong en oud genieten van een sportbad, een ludiek zwembad, een waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes, allemaal in een overdekt gebouw. Ontspanningszoekers kunnen ook profiteren van een wellnessruimte met een spa en een hamam. In het aquacentrum van Craon is 's zomers ook een buitengedeelte geopend om af te koelen. Er is een pentagliss en een waterspeelplaats voor kinderen. Er worden ook verschillende activiteiten aangeboden voor vakantiegangers, zoals aquagym, aquafietsen, zwemlessen of babyzwemsessies.

Kampeervakantie met het gezin in de Vendée

Op Camping du Mûrier is er geen tekort aan activiteiten voor jong en oud. Met het gezin of met vrienden kun je er tafeltennissen, badmintonnen, jeu de boulen en tafelvoetballen. Er zijn ook bordspellen beschikbaar en visliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Actieve vakantie in de Vendée

Vakantiegangers die van hun verblijf gebruik willen maken om verschillende buitenactiviteiten te doen en de regio te ontdekken, vinden genoeg te doen op Camping du Mûrier. De camping is een goed uitgangspunt om de hoogtepunten van de Vendée te ontdekken. Het is een echt levensgroot geschiedenisboek dat op bezoekers wacht. Bezoekers kunnen het kasteel van Craon bewonderen, de molen van Gués in Fontaine Couverte, het kasteel van Mortiercrolles, de abdij van La Roe, het klooster van de Ursulines, de grotten van Saulges en andere historische plekken die deel uitmaken van het erfgoed van de regio. De verschillende wandelpaden, fietspaden en ruiterpaden zijn perfect om te genieten van het natuurlijke erfgoed van de Vendée.

Campings in de buurt

Populairste steden