Een merk easyvoyage

Camping Féerix

Féerix Languedoc-Roussillon - Marseillan visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Robinson ( 3.9 km ),

    Plage du Castellas ( 4.1 km ),

    Plage d'Honneur ( 4.1 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver van Thau ( 2.1 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Féerix op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Féerix ligt in het hart van Marseillan-Plage, op 300 m van een 6 km lang strand. De nabijheid van een levendige buurt en de voorzieningen maken het een camping waar plezier op de agenda staat. Of u nu klein of lang bent, u zult hier genieten van een verblijf omdat alles voor u is gepland.

Het pand biedt een breed scala aan verhuur in chalets van verschillende grootte. U kunt van 3 tot 8 personen verblijven in perfect uitgeruste accommodaties. Kamers, koffiezetapparaat, fornuis, koelkast, douche, toilet (soms gescheiden), airconditioning (afhankelijk van de categorie) worden vermeld in de diensten. Natuurlijk hebben alle vakantiewoningen een terras om te genieten van de zon in Zuid-Frankrijk.

Wasmachines, drogers, fietsverhuur, tv en wifi zijn het hele jaar door beschikbaar. In het seizoen is een bar-restaurant geopend op het terrein en clubs zijn opgezet voor kinderen van 4 tot 18 jaar oude tieners, 4 animators afgestudeerden zullen hen tijdens het entertainment bezetten.

Het hoogtepunt hier is het vrije waterpark met zijn 500 m² verwarmd zwembad, kinderbad en meerdere glijbanen voor jong en oud.

De kinderen hebben ook een speeltuin en opblaasbare structuren. Met familie of vrienden organiseer je toernooien aan de pingpongtafels en de bowlingbaan.

300 m, 5 minuten lopen, een enorm zandstrand is voor u beschikbaar, u heeft 6 km om te spreiden. Op 800 m is de vijver Thau met een veelheid aan wateractiviteiten.

U kunt dan uw auto plaatsen en niet verplaatsen tijdens uw verblijf, maar als u wilt weten dat de regio mooie bezoeken heeft: het natuurreservaat van Bagnas, een haven, het Canal du Midi (voor een mooie wandeling naar fiets), het charmante dorpje Pézénas, het dinosauruspark, de grot van Clamouse ... enz ...

Campings in de buurt

Populairste steden