Een merk easyvoyage

Camping Ferme de Bonneblond

Ferme de Bonneblond Auvergne - Saint-Désiré visuel 1/4
Ferme de Bonneblond Auvergne - Saint-Désiré visuel 2/4
Ferme de Bonneblond Auvergne - Saint-Désiré visuel 3/4
Ferme de Bonneblond Auvergne - Saint-Désiré visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ferme de Bonneblond op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Ga voor een origineel en comfortabel verblijf in de Auvergne in een prachtige natuur naar de Ferme de Bonneblond.

Camping met zwembad in de Auvergne

Door te verblijven in de Ferme de Bonneblond, zullen vakantiegangers gegarandeerd een pauze krijgen waardoor ze kunnen genieten van de rust van de natuur. In het hart van het etablissement kunnen jong en oud genieten van de aanwezigheid van een bovengronds zwembad. Dit aangename buitenzwembad nodigt u uit om te genieten van een verfrissend water terwijl u de groene natuur bewondert. Voor momenten van puur plezier als koppel, met familie of vrienden, gaat er niets boven jezelf vinden in dit zwembad in de Ferme de Bonneblond.

Tijdens hun verblijf in de Ferme de Bonneblond zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een schoonheidsspecialiste die gezichtsbehandelingen, pedicures en ontspannende massages aanbiedt. Deze vakanties in de Ferme de Bonneblond bieden vakantiegangers ook de gelegenheid om plezier te hebben met de aanwezigheid van een jeu de boules, een badmintonnet, een pingpong, een tafelvoetbal en darts. Vakantiegangers hebben ook de mogelijkheid om te trampoline, schattenjagen of klimmen. Voor aangename momenten met familie of vrienden, er gaat niets boven kampvuren en barbecues.

Glamping verblijf in de Auvergne

In de Ferme de Bonneblond kunnen vakantiegangers een tent huren die is uitgerust voor een glamping verblijf. Deze speciale tenten bieden uitzicht op de heuvels en het meer, allemaal in totaal comfort. Door te kiezen voor een van de glamping-tenten voorgesteld door de Ferme de Bonneblond, zullen vakantiegangers zeker een luxe kampeervakantie doorbrengen in de Auvergne.

Voor een origineel en comfortabel verblijf in de Ferme de Bonneblond kunnen vakantiegangers een van de volledig uitgeruste studio's huren. Dit zijn oude geitenschuren omgebouwd tot luxe appartementen voor 2 personen met woonkamer, eethoek, keuken en badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden