Een merk easyvoyage

Camping Ferme de Simondon

1 beoordelingen 5/5

Ferme de Simondon Rhône-Alpes - Locatie visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ferme de Simondon op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Een fantastische en rustige camping"

Par vi2975 le Don. 5 Dec. 2013

Camping Camping Ferme de Simondon bevindt zich in Plats We hebben een eigen tent. Het zwembad is verwarmd De ontvangst op de camping was erg leuk. Gelukkig geen animatie. Een heel mooi uitzicht!

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Tegenover de Vercors, in de stad Plats, in een gehucht van de Ardèche 18e, 480 m boven de zeespiegel, verwelkomt de boerderij 'The Terres de Simondon' u aan het einde van de wereld, voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden. Natuurcamping met 25 ruime plaatsen verdeeld over drie terrassen, huisjes op de boerderij en bed and breakfast, trapper tent of caravan, het gebied biedt een breed scala aan vakantieverhuur. Voor uw vrije tijd stellen wij u het verwarmde zwembad, de grote speelkamer-bibliotheek, de trampoline, spelletjes voor kinderen, de spa / sauna ontspanningsruimte, een bowlingbaan, een mini-voetbalveld of volleybal tot uw beschikking .

Campings in de buurt

Populairste steden