Een merk easyvoyage

Camping Hostellerie de Varennes

Hostellerie de Varennes Ile de France - Varennes-Jarcy visuel 1/5
Hostellerie de Varennes Ile de France - Varennes-Jarcy visuel 2/5
Hostellerie de Varennes Ile de France - Varennes-Jarcy visuel 3/5
Hostellerie de Varennes Ile de France - Varennes-Jarcy visuel 4/5
Hostellerie de Varennes Ile de France - Varennes-Jarcy visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Hostellerie de Varennes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 40

  • Locations-number-locatif 40


Know-All-About-Camping

Beste vakantiegangers, als u van luxe houdt en op zoek bent naar accommodatie in een luxe kamer of aparthotel in Essonne dicht bij Parijs, dan is hier voor u de Hostellerie de Varennes 4 * in Varennes - Jarcy. Hostellerie 4 * de Varennes ligt in de buurt van de kastelen van Fontainebleau en Vaux le Vicomte en het Eurodisney-park en biedt luxe kamers en appartementen op 35 km van de Eiffeltoren!

Bij Hostellerie de Varennes 4 * kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad en het grote terras met ligstoelen en parasols.

Voor uw accommodatie kunt u kiezen tussen de 40 klassieke kamers of de kamers van klasse "Superior", ingerichte suites in Louis XV- of Empire-stijl. U zult als hanen in pasta zijn in deze comfortabele woningen, volledig uitgerust en uitgerust voor een optimaal comfort. Volledige appartementen zijn ook beschikbaar voor twee, drie of zes personen. De kamers en appartementen hebben tv en gratis wifi. Een welkomstpakket verwelkomt u bij de ingang van uw kamer.

Op het grote bosrijke park van 12 ha van de Hostellerie de Varennes vindt u een gastronomisch restaurant met een grote ontvangstruimte en een terras. U kunt uw bruiloften vieren of uw professionele evenementen organiseren als conferenties in de grote vergaderzaal van de Hostellerie.

Vanuit uw Hostellerie de Varennes 4 * kunt u genieten van de charmes van de hoofdstad of plezier maken met familie in het Videogamecomplex Koezio.

Campings in de buurt

Populairste steden