Camping Irenee Calas

Camping Irenee Calas Nord-Pas De Calais - Camiers visuel 1/3
Camping Irenee Calas Nord-Pas De Calais - Camiers visuel 2/3
Camping Irenee Calas Nord-Pas De Calais - Camiers visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Saint-Gabriel ( 2.7 km ),

    Plage du chemin des Bateaux ( 2.9 km ),

    Plage Sainte-Cécile ( 3 km ),

    Plage de Dannes ( 4.2 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Irenee Calas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

Camping Irenee Calas ligt in het departement Pas-de-Calais, niet ver van de stranden en de natuur.

Kamperen in de buurt van de stranden in de Pas-de-Calais

Tijdens hun verblijf op Camping Irenee Calas kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie in het departement Pas-de-Calais, op slechts een steenworp afstand van de stranden. Inderdaad, de camping ligt in Camiers, het zal voor vakantiegangers gemakkelijk zijn om de kust te bereiken en te genieten van de brede zandstranden van de Opaalkust. Deze geweldige stranden zijn ideaal voor ongelooflijke activiteiten zoals kitesurfen, strandzeilen en speed zeilen. Deze enorme zandvlaktes verwelkomen vakantiegangers die geweldige momenten met familie in een bevoorrechte omgeving willen doorbrengen. In de zomer is er een strandclub opgezet voor het plezier van kinderen en een bibliotheek met fauteuils. Voor een geslaagde vakantie in de Pas-de-Calais gaat er niets boven een bevoorrechte toegang tot de stranden van de Côte d'Opale.

Kamperen in Pas-de-Calais dicht bij de natuur

Van Camping Irenee Calas zullen natuurliefhebbers onvergetelijke dagen beleven. Het is mogelijk om het natuurpad van het Rohart-domein te volgen, een klein stukje natuur dat u uitnodigt om te genieten van een behouden fauna en flora. Het nationale natuurreservaat van de baai van Canche zal ook toegankelijk zijn. De laatste bestaat uit grote ecologische eenheden en drie paden die u uitnodigen om een uitzonderlijk panorama te bewonderen.

Wandelaars en wandelaars zullen tijdens hun verblijf op Camping Irenee Calas geen plaatsen missen om mee te doen. Het pad van de duinen van Sainte-Cécile nodigt uit om te voet te wandelen en te genieten van een behouden en ontspannen natuur. Door lid te worden van Dannes, kunnen vakantiegangers de Mont Saint-Frieux bereiken, die bestaat uit duinen bekleed met een kalkachtig heuveltje. De top stijgt tot 152 m en het uitzicht is ongelooflijk.

Campings in de buurt

Populairste steden