Camping Kersentic

3 beoordelingen 2/5

Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 1/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 2/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 3/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 4/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 5/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 6/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 7/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 8/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 9/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 10/11
Kersentic Bretagne - Fouesnant visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Cap-Coz ( 2.8 km ),

    Plage Kerleven ( 3.8 km ),

    Plage Lantecost ( 3.8 km ),

    Plage Kerveltrec ( 4.2 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Kersentic op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 5.0


  • Waar voor je geld:6.0
  • Accommodatie :5.7
  • Faciliteiten5.3
  • Dienstverlening4.7
  • Animatie:4.7

"kalm groen en rust"

le Zon. 12 Aug. 2018

De camping Kersentic ligt in de buurt van de zee, op 5 minuten lopen, waardoor we genieten van een ritje op een schaduwrijk pad ... Onze caravanplaats was zeer comfortabel vanwege de grootte en de nabijheid van de elektrische verbindingselementen en sanitair zeer schone doorgang Het zwembad of waterpark was voldoende en verwarmd schoon en met voldoende ligbedden voor iedereen De receptie op de camping was mooi kustpad om toegang te krijgen tot de camping of de caravan is gepasseerd, maar het is niet nodig steek een andere over voor de aankomst- en vertrektijden. de eigenaren zijn gastvrij en dynamisch. Het entertainment was merkbare pizza's op bestelling, maaltijden met thema zeer goed, reservering van gekookte kippen, karaoke en dansen met een laat programma maximaal 23 uur voor de rust van iedereen. De kinderclub werd elke ochtend geanimeerd door een moderator en activiteiten voor jongeren worden ook doordeweeks aangeboden, evenals voor volwassenen. Kortom een camping op mensenmaat ver van toeristische fabrieken .... camping waar u kunt genieten van de activiteiten van omringende professionals (bar, bakkerijen, crêperies, ciderhuizen en andere bedrijven) en sportactiviteiten (watersportcentrum, rondleidingen door Glénans , zwembad ....)

"Een camping om ABSOLUUT te vermijden ...."

Par Tony le Don. 23 Juli 2015

Camping Kersentic ligt te ver van alles. Onze gehuurde caravan liet te wensen over, vooral op het gebied van veiligheid (datum op verouderde gasleiding van meerdere jaren). Het zwembad of het waterpark was gevaarlijk (gladde vloer) De ontvangst op de camping was koud Het entertainment was van weinig waarde

"camping erg blah"

Par laine le Zon. 29 Juni 2014

kamperen met een adembenemend uitzicht op de baai van Cap Coz: ja maar klimmen op het dak van de stacaravan of na het fotograferen van alle bomen. voor ons is het een valse advertentie, geen boodschappen, geen pizza of patat, geen uitzicht op zee eerlijk gezegd teleurgesteld, de weg naar het strand is erg ver te voet. het verveelt zich ter plekke, geen animatie noch tv of internet.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 21/04

  • Sluitingsdatum: 16/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

Camping Kersentic ligt ten zuiden van Finistère in de stad Fouesnant, in de buurt van Cape Coz. U bevindt zich op 600 m van het strand tussen Concarneau en Benodet. Een dynamische en warme regio waar de badplaatsen mooi erfgoed en amusement bieden voor iedereen.

Percelen van 120 m² wachten op tent, caravan of camper. U kiest tussen zon, schaduw of beide op het gras en in het midden van de heggen die uw ruimte afbakenen en u privacy garanderen.

Te huur zijn er stacaravans die plaats bieden aan maximaal 7 vakantiegangers met kamers, een keuken en een buitenruimte. Om weer in contact te komen met de natuur en de campinggeest zijn er tenten op palen met kamers, kitchenette en overdekt terras. U zult genieten van slapen onder zijn canvas. Het etablissement stelt ook een onderdak in hard van 50 m ² voor in de nette inrichting met 2 kamers en een uitrusting elk comfort zoals thuis.

Op het terrein worden 's ochtends brood en zoete deegwaren geserveerd, de snackbar serveert ontbijt en ontbijt en heeft een speelkamer met flipperkasten, tafelvoetbal en biljart. Soms worden avondmaaltijden en entertainment aangeboden (pizza's, zangeressen, karaoke, concert, cabaretier, etc.).

Een begeleider zorgt voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud met handmatige workshops, spelletjes, Olympiaden in de ochtend en de rest van de tijd zullen ze voor de speeltuin zorgen. In de middag zorgt hij voor iedereen met sporttoernooien.

Een verwarmd en overdekt zwembad met kinderbad is unaniem en u bereikt de oceaan in een paar minuten te voet voor zoutwaterbaden (7 minuten lopen)

Ontdek de omgeving met het landschap aan zee, de duinen, de polders, de eilanden. In de omgeving vindt u wandelpaden, paardrijden, boten en visstekken. Mis Quimper, de Glénans en kristallijne emmers, de punt van Raz of Le Guilvinec niet.

Campings in de buurt

Populairste steden