Een merk easyvoyage

Camping L'épy

L'épy Nord-Pas De Calais - Merlimont visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'épy op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 04/04

  • Sluitingsdatum: 21/04

  • Aantal Staanplaatsen: 180


Know-All-About-Camping

De camping L'Epy ligt in de stad Merlimont een paar kilometer ten noorden van de badplaats Berck op 2 km van het strand en een paar meter natuur bedekt met duinen. U zult ideaal gelegen zijn om de Opaalkust te ontdekken.

Percelen van 100 tot 120 m² zijn perfect voor het planten van uw tent, caravan of camper (lege ruimte aanwezig op het terrein). U zult kiezen tussen schaduw, zon of beide voor uw verblijf comfortabel met toegang tot water, elektriciteit en wi-fi. Uw voertuig is welkom naast uw huis.

De accommodatie biedt 2 soorten verhuur. U vindt de traditionele stacaravan of de ongewone pods. De eerste zijn gemaakt voor maximaal 4 gasten met alle gemakken van thuis, maar worden buiten tot leven, er is ook een ruimte om buiten te eten. Ze hebben allemaal 2 slaapkamers, een doucheruimte, een keuken en een apart toilet. De Pods zijn kleine houten huizen, vol charme, die uw verblijf een ecologische geest geven.

Ter plaatse wordt aan alles gedacht voor uw comfort: verkoop van producten van eerste levensbehoeften, fles gas, pers en aanbetaling van brood. Een wasserette is beschikbaar en een bar is geopend voor drankjes en ijs. De kinderen hebben een prachtige zandspeelplaats met trampoline, schommels en glijbanen. Oudere kinderen zullen genieten van de speelkamer, biljart, tafeltennis of multi-sportveld. Bij de receptie kunt u informeren over toeristische activiteiten in de buurt.

De Opaalkust is een kustlijn gemaakt voor toerisme, u vindt er onder meer een themapark, prachtige badplaatsen (Berck, Le Touquet, Wimereux), mooie steden zoals Boulogne-sur-Mer (wallen, oude stad) en het gigantische aquarium Nausicaa).

Campings in de buurt

Populairste steden