Een merk easyvoyage

Camping L'Espérance

1 beoordelingen 5/5

L'Espérance Bretagne - Trébeurden visuel 1/7
L'Espérance Bretagne - Trébeurden visuel 2/7
L'Espérance Bretagne - Trébeurden visuel 3/7
L'Espérance Bretagne - Trébeurden visuel 4/7
L'Espérance Bretagne - Trébeurden visuel 5/7
L'Espérance Bretagne - Trébeurden visuel 6/7
L'Espérance Bretagne - Trébeurden visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Port-Mabo ( 0.8 km ),

    Plage Tresmeur ( 1 km ),

    Plage Pors-Termen ( 1.5 km ),

    Plage Goaz-Treiz ( 2 km ),

    Plage Goaslagorn ( 2.6 km ),

    Plage Penvern ( 3.2 km ),

    Plage Mez-An-Aod ( 3.6 km ),

    Plage du Dourlin ( 3.7 km ),

    Plage de Quiriou ( 4.2 km ),

    Plage de Notigou ( 4.5 km ),

    Plage du Yaudet ( 4.5 km ),

    Plage Pors-Gelen ( 4.5 km ),

    Plage de Pont-Roux au Yaudet ( 4.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Espérance op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Fantastisch"

le Maa. 22 April 2019

De camping L'Espérance is gelegen in ... dicht bij de prachtige toeristische sites camping is voldoende De receptie op de camping was. Geweldige locatie met uitzicht op zee mogelijk. Zeer reposant. Uw kinderen en kleinkinderen zullen zeer goed. Nieuw sanitair goed ontworpen en zeer schoon Redelijke prijs Verblijf aan te bevelen.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 02/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Aantal Staanplaatsen: 54

  • Locations-number-locatif 8


Know-All-About-Camping

De camping l'Esperance ligt op een bevoorrechte plek aan de Côte de Granit Rose en kijkt uit op het zeer beroemde eiland Aval.

De Côte de Granit Rose is vol activiteiten om te oefenen en vakantiegangers hebben de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de meeste van hen dankzij de bevoorrechte locatie van de camping Esperance. In Lannion is een waterrecreatiegebied waar jong en oud zich kunnen vermaken en deelnemen aan sessies van welzijn en recreatie. Het is mogelijk om op slechts 5 minuten van de camping te boomklimmen en te genieten van buitengewone spanning in het gezin. Een zeilschool ligt op slechts 3 minuten van de camping op de nautische basis van Ile Grande. Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen gaan windsurfen, catamaran en bijboot. In Pleumeur Bodou is er een golfbaan die perfect integreert met de natuur en een mooie en zeer aangename omgeving biedt. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van een speelkamer met biljart, tafelvoetbal en televisie.

Gazonplaatsen zijn beschikbaar voor campers. Deze sites worden afgebakend door hagen van groenten en kunnen met of zonder elektriciteit zijn. De door de camping l'Esperance te huur aangeboden stacaravans zijn recent, zeer goed onderhouden en vooral zeer comfortabel. Deze stacaravans zijn beschikbaar in verschillende modellen en hebben slaapkamers, een keuken, een badkamer en een terras.

In de omgeving van de camping kunnen vakantiegangers onmisbare plekken ontdekken, zoals de Cité des Télécoms in Pleumeur Bodou. In dezelfde stad is een planetarium dat uitnodigt om in de ruimte te reizen. Voor degenen die de zeewereld verkiezen is het Trégastel-aquarium. In Ploumanach kunnen vakantiegangers aan boord van een boot gaan en een onvergetelijke dag doorbrengen. Andere plaatsen om te bezoeken zijn het dorp Gaulois met deze houten hutten, het forum van de zee en de zeven eilanden.

Campings in de buurt

Populairste steden