Camping L'Espiguette

Le Grau-du-Roi  |  Gard  |  Languedoc-Roussillon

9 beoordelingen

 • Toegang zee
 • Kinderclub
 • Waterglijbaan
 • Wifi
 • Restaurant
 • Animaties

Fiche no dispos


Opmerkingen van vakantiegangers

9 beoordelingen van camping

>Schrijf een beoordeling

Gemiddelde beoordeling:

 • Waar voor je geld:

 • Accommodatie :

 • Faciliteiten

 • Dienstverlening

 • Animatie:

“ Nooit meer ”

Beoordeling geschreven op

De camping L'Espiguete is verschrikkelijk. Ik verbleef twee weken en we werden berispt door bewakers terwijl we met drie mensen op het terras aan het praten waren. Het was middernacht, we voelden ons alsof we in een verpleeghuis waren, er is een manier om te vragen naar beneden te gaan Zonder aan cobows te denken, zullen we nooit op zo'n camping voet zetten. Jammer dat er absoluut niets te doen is

> Meer

“ Goed en slecht, niet voor jongeren ”

Beoordeling geschreven op

* Positieve punten: _Geografie van de camping (geen omgevingslawaai, Grau du Roi op 5 minuten met alle winkels) _Toegang rechtstreeks naar het strand (1 km tussen ingang op strand en zee), een prachtig strand nooit druk, zelfs in het hoogseizoen _Parkeren buiten en bereikbaarheid nachtelijke uren oefenen, strand nooit gesloten _Sanitaire hard (geen doos), schone en dichte plaatsen _Gallery commerciële praktijk en vrij verstrekt _Nautical activiteiten + directe toegangspoort _De high-end stacaravans zijn groot en hebben airconditioning * Negatieven _Camping veroudering _ Veel campings bovenop elkaar, en soms braak _Geen zwembad, een vies watercentrum met weinig ruimte _Mobiele huizen zijn oud en vervallen _ Het absolute minimum in stacaravans, schalen en meubels _De agenten veiligheid alomtegenwoordig en onbeschoft _Geen sfeer "Vacature" op de camping _Activiteiten "sport" transparant _Het minste gefluister na 23:30 is onder voorbehoud om de aanbetaling te betalen _De avonden zijn altijd hetzelfde, het varieert gewoon met mascottes op een avond, een ander mos, maar het geheel is niet feestelijk en duurt slechts 2 uur (maar in het hoogseizoen) _Nee d organisatie voor de levering van stacaravans op de dag van vertrek. Samen met het gemiddelde verblijf ademt de camping de vakanties niet. Het is groot en in een aangename omgeving, maar de infrastructuur is slecht geregeld, er is geen vriendelijke plek en is niet esthetisch erg vrolijk. Voor een camping die staat voor jongeren (pub 18-25 jaar), feestelijk en levendig, blijven we op onze honger .. Echt waar

> Meer

“ Standplaats ”

Beoordeling geschreven op

Zeer goede camping, maar vermeden de nabijheid van de locatie 682 van de inwoners van anuel zorgt ervoor dat u tot 00:30 van hun tv kunt genieten en dit zelfs tot hen opvalt. Met kinderen van 7 en 2 jaar niet ideaal.

> Meer

“ Een camping .... de espiguette ”

Beoordeling geschreven op

het is geen camping of fabriek met mensen die niet aardig zijn, je besteedt te veel tijd aan het zoeken naar je mobiel omdat het misleidend is. ergens anders heen gaan om in plaats daarvan 1 kilometer 5 te gaan, het is niet het probleem van wandelen, als je de shuttle wilt nemen, moet je 3/4 uur wachten of het enige dat goed was, was het prachtige rockconcert .. ..

> Meer

2 personen die de beoordeling hebben gevonden

“ Een camping om te vergeten !! ”

Beoordeling geschreven op

Camping L'Espiguette ligt op meer dan 800 m van de zee, terwijl de site toegang tot 2 stappen aankondigt ... Onze stacaravan was oké, maar de sfeer en buren niet leuk ... Niemand zei hallo ... Het waterpark is niet schoon en er is geen zwembad .. De ontvangst op de camping was zeer onpersoonlijk en meer dan veilig, wat geen vluchten verhindert .. Het entertainment was nul. .. Ga daar niet heen!

> Meer
>Alle beoordelingen bekijken

“ Leuke camping ”

Beoordeling geschreven op

L'Espiguette ligt aan het einde van de weg, in een wilde hoek. Een groot strand beschikbaar en vooral een lancering voor boten. Jammer dat de haven permanent wordt ingenomen, maar de lancering was heel praktisch. De bungalows zijn mooi en goed uitgerust. We hebben een heel leuk verblijf gehad. De omgeving is prachtig.

> Meer

1 persoon die de beoordeling hebben gevonden

“ camping l'espiguette ”

Beoordeling geschreven op

Aan het einde van een week vertrokken met normaal 2 en veel diefstal laat onze dochter haar haar badhanddoek stelen. Ik heb nog nooit zo'n slecht onderhouden en slecht onderhouden camping gezien, het beveiligingspersoneel is vriendelijk als ze de tijd hebben om nooit te spreken, de receptie die nog steeds het eerste is wat we zien als we aankomen op de camping is ruimte de vloer zit vol met vlekken, de schoonmaak op de camping wordt nooit gedaan de jongeren van de camping loopt met flessen alcohol, de mensen lopen volledig dronken op de camping de beveiliging is volledig afwezig de dag zijn de hutten gevuld met mieren, want voor het zwembad is een pissotiere, dit is wat dit waterpark dient zoals ze het durven te noemen en in termen van activiteiten is er geen, voor de Geen avondentertainment en u moet uw stoel nemen om plaats te nemen voor wat uiteindelijk een scène kan worden genoemd om af te ronden voor mensen en families die gewend zijn aan 3 * -campings dit specifieke risico van bacteriën niet te nemen mijn kinderen hebben gepakt s knoppen met hun pools.

> Meer

1 persoon die de beoordeling hebben gevonden

“ erg teleurgesteld door het lawaai 's nachts op deze camping! ”

Beoordeling geschreven op

de camping is schoon en niet te groot, maar we lopen ... het grote probleem is het lawaai 's nachts brachten we drie nachten wit vanwege jonge mensen die vierden van 16u tot 8u zie 9 uur !!!!! Het is ontoelaatbaar !! Beveiliging doet niets omdat de directeur van de camping weigering weigert! Ik denk dat de camping groot genoeg is om zijn jongen bij elkaar te brengen en de bazaar zo veel kan neuken als ze willen !!! Het is jammer maar we zullen niet terugkomen !! Ik denk dat we daar niet heen moeten gaan in augustus !!

> Meer

1 persoon die de beoordeling hebben gevonden

“ verblijf ”

Beoordeling geschreven op

de zee zelfs directe toegang vanaf de camping is een beetje ver Het zwembad of het waterpark was erg goed De ontvangst op de camping was ok De animaties waren leuk, des te minder de gewenste beveiliging, de voertuigen rollen heel snel naar binnen met jonge kinderen het is niet geweldig en kamperen nogal luidruchtig

> Meer

Toeristische activiteiten Camping L'Espiguette

Top toeristische activiteiten

Pic Saint Loup

Languedoc-Roussillon  |  Afstand tot camping: 37.9 Km

categorie: Montagne public: En famille

Vijver van Thau

Languedoc-Roussillon  |  Sète  |  Afstand tot camping: 53.4 Km

categorie: Etang public: En famille

Het Canal du Midi in de buurt van Castelnaudary

Languedoc-Roussillon  |  Afstand tot camping: 178.3 Km

categorie: Canal public: En famille

De dichtstbijzijnde activiteiten

 Plage Rive Gauche

Languedoc-Roussillon  |  Le Grau-du-Roi  |  Afstand tot camping: 0.3 Km

categorie: Plage public: Tout public

 Plage Rive Droite

Languedoc-Roussillon  |  Le Grau-du-Roi  |  Afstand tot camping: 1 Km

categorie: Plage public: Tout public

 Plage Nord

Languedoc-Roussillon  |  Le Grau-du-Roi  |  Afstand tot camping: 1.3 Km

categorie: Plage public: Tout public

 Plage du Centre-Héliomarin

Languedoc-Roussillon  |  Le Grau-du-Roi  |  Afstand tot camping: 2.4 Km

categorie: Plage public: Tout public

 Plage Sud

Languedoc-Roussillon  |  Le Grau-du-Roi  |  Afstand tot camping: 2.5 Km

categorie: Plage public: Tout public

Plage de l'Espiguette

Languedoc-Roussillon  |  Le Grau-du-Roi  |  Afstand tot camping: 4.5 Km

categorie: Plage public: En famille

 Plage du Point-Zéro

Languedoc-Roussillon  |  La Grande Motte  |  Afstand tot camping: 4.6 Km

categorie: Plage public: Tout public

 Plage du Point-Zéro

Languedoc-Roussillon  |  Le Grau-du-Roi  |  Afstand tot camping: 4.6 Km

categorie: Plage public: Tout public

 Plage du Couchant

Languedoc-Roussillon  |  Le Grau-du-Roi  |  Afstand tot camping: 6 Km

categorie: Plage public: Tout public

 Plage du Couchant

Languedoc-Roussillon  |  La Grande Motte  |  Afstand tot camping: 6 Km

categorie: Plage public: Tout public


Beschrijving

Camping L'Espiguette

Le Grau-du-Roi  |  Gard
Adres van de camping: Route de l'Espiguette

Gelegen in de Camargue, vlakbij de zee en in de buurt van de Grau du Roi, nodigt camping L'Espiguette uit om een zeer gezinsverblijf door te brengen.

De camping l'Espiguette heeft een reeks spelletjes en glijbanen waarmee het hele gezin plezier kan hebben en geweldige momenten van plezier kan beleven. Onder deze wateruitrusting bevindt zich de rodelbaan Kamikaze, 10 m hoog met een duizelingwekkende helling op 45 °. De Black-Hole is een rodelbaan in totale duisternis met dubbele spiraal. Multi-track glijbanen brengen ook hun deel van sensaties en de dubbele lus nodigt uit om 75 m met het gezin te raken. Peuters zullen genieten van een zeewaterbad dat 30 cm diep is en daarom totale veiligheid garandeert. Kinderen hebben toegang tot een grote waterspeeltuin met waterfietsen. Vakantiegangers kunnen het strand langs het kanaal bereiken en genieten van een aangenaam landschap. Het is mogelijk om te gaan vissen, duiken, kajakken en windsurfen. De sportieve activiteiten zijn talrijk op de camping van Espiguette. Het jonge en dynamische team nodigt je uit om deel te nemen aan fitness- en bodybuilding-sessies, boogschieten te proberen of wateraerobics te oefenen. Het zal ook mogelijk zijn om hockey, rugby, handbal, golf, volleybal en freesbee te spelen. Een speeltuin is beschikbaar voor kinderen die kunnen genieten van vele recreatieve voorzieningen op een zanderige camping. Petanque-liefhebbers hebben een bowlingbaan tot hun beschikking.

De kinderclub op de camping verwelkomt 5/12-jarigen en biedt hen om te leren blazen en zelfverdediging. Er worden workshops georganiseerd waarin ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten door het maken van mozaïeken, schilderen, beeldhouwen of zelfs zoutdeeg. Er worden speurtochten georganiseerd, minipolympics en kookworkshops. Veel andere activiteiten worden aangeboden aan kinderen die kunnen genieten van een buitengewoon verblijf. Veel kleurrijke avonden worden georganiseerd door de camping l'Espiguette.

Geografische informatie:

 •  Toegang zee

Camping faciliteiten

 •  Waterglijbanen
 •  Kinderclub
 •  Restaurant
 •  Volwassen animaties
 •  Huisdier toegestaan
 •  Wifi
 •  Bar
 •  Minimarkt

Openingsdatum: 01/04

Sluitingsdatum: 05/11

Geaccepteerde betaalmethoden : CB / Chèque vacances

Aantal Staanplaatsen: 2078


campings in de buurt van Camping L'Espiguette

Camping -Yelloh! Village - Secrets de Camargue - Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Camping Yelloh! Village - Secrets de Camargue

Le Grau-du-Roi

- Languedoc-Roussillon

Camping Yelloh! Village - Les Petits Camarguais

Le Grau-du-Roi

- Languedoc-Roussillon

Camping -Le Soleil - Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Camping Le Soleil

Le Grau-du-Roi

- Languedoc-Roussillon

Camping -Bon Sejour - Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Camping Bon Sejour

Le Grau-du-Roi

- Languedoc-Roussillon

Camping -Domaine Résidentiel de plein-air Elysée - Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Frankrijk  

Domaine Résidentiel de plein-air Elysée

Le Grau-du-Roi

- Languedoc-Roussillon

Camping -L'Eden - Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Camping L'Eden

Le Grau-du-Roi

- Languedoc-Roussillon

Camping -Les Jardins De Tivoli - Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Frankrijk  

Camping Les Jardins De Tivoli

Le Grau-du-Roi

- Languedoc-Roussillon

Camping -Abri de Camargue - Le Grau-du-Roi - Languedoc-Roussillon - Frankrijk  

Camping Abri de Camargue

Le Grau-du-Roi

- Languedoc-Roussillon

De bestemmingen en Languedoc-Roussillon

> Camping Palavas-les-Flots > Camping Marseillan > Camping Agde > Camping Frontignan > Camping Arles > Camping Lattes > Camping Lunel > Camping Vic-la-Gardiole

De top 10 bestemmingen

> Camping Aude > Camping Hérault > Camping Lozère > Camping Pyrénées Orientales
2021 Copyright Toocamp - Alle rechten voorbehouden - Toocamp.com is een website van de Groep
Toocamp est un site du Groupe webedia